Tautos motina atjungia Swiftą savo liaudžiai

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2020-11-23 03:00:00, skaitė 1477, komentavo 11

Tautos motina atjungia Swiftą savo liaudžiai

- O jūs mane tikrai padarysite Baltarusijos prezidente?

Šita boba visai kuoktelėjo, nebedirba smegeninė. Patcriotka tu @@@@@@@@@@@@ - neįprastai skambantis žodžių žaismas suprantamas panašiai kaip -  j@b@t-kapat tvoju mamu. 

Taigi, mėšlungiškai besitampanti dėl savo bejėgiškumo, besibiesinanti Svetka Guaidovskaja paskelbė apie tai, kad ji vedanti derybas su vakaroidiniais kuratoriais dėl savo savo gimtosios šalies (kurios lydere save ji laiko ir pristato save kaip Baltarusijos ir baltarusių gelbėtoją) atjungimo nuo tarptautinės „Swift“ mokėjimo sistemos.

Kaip jums patinka toks užėjimas iš užpakalio tarpuakį? Ar kramtai, Batko?

Dabar jau nebereikia niekam aiškinti, kad taikūs piliečiai, tiek pro-Aleksandroviški, tiek pro-Svetlaniški, negalės niekur ir niekam ir niekaip pervesti pinigų. Nei zarobitčianai iš užsienio, nei vidiniai pervedimai. Vėl gi - atlyginimai, pensijos, paslaugų apmokėjimai...

Nuostabi dovana savo mylimiausiai liaudžiai, kurios lyderė sakosi yra !  Nemokama (dovana). Tai yra veltui.

Tačiau tas pats atjungimas sustabdys ir ekonomiką. Įmonės praras galimybę prekiauti išorinėse rinkose. Nei eksporto, nei importo. Viskas. Stop mašina. Lipkit lauk - atvažiavome. 

Priimk, šalie, šią kuo nuoširdžiausią meilę, kurią tau skiria visos Baltarusijos gelbėtoja !

O kad mažai nepasirodytu, tautos močia veda dar derybos dėl Baltarusijos bankų kreditavimo panaikinimo. Pirmiausia - valstybinių. (iškart klausimas - o kas antrieji?). Krachas, kolapsas, devalvacija.

Tik savo tautą be galo mylintis lyderis gali taip jai daryti.

O ką? Viskas gerai. "Jei muša - reiškia myli".