„Belorus“ sanatorijos darbuotojai padavė į teismą Gabrielių Landsbergį

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/belo... 2021-02-04 19:09:00, skaitė 1611, komentavo 0

„Belorus“ sanatorijos darbuotojai padavė į teismą Gabrielių Landsbergį

Likimo valioje likę apie 400 „Belorus“ sanatorijos darbuotojų nusprendė savo teisę į pasirinktą darbą ginti teisme, kur tarp atsakovų kvies ir Užsienio reikalų ministrą Gabrielių Landsbergį

JAV politiką vykdantis ir savo šalies gyventojus palikęs be pinigų Gabrielius Landsbergis pademonstravo savo vasališką elgesį ir požiūrį į Lietuvos žmones. Politinėse rietenose atsidūrę nekalti žmonės jaučiasi išduoti savo valstybės ir liko per šventes be pinigų, nes „Belorus“ sąskaitos buvo areštuotos. Lietuva įvedė „Belorus“ sanatorijai sankcijas, nes neva ši yra Lukašenkos režimo rėmėja.

„Viešoje erdvėje Užsienio reikalų ministras pareiškė, kad „taip atsitinka, kad Lukašenkos artimiausi parankiniai, žmonės priimantys sprendimus ir dėl jų veiksmų prieš opoziciją, vis dar turi turto kaip įmonės ar juridiniai asmenys, ir juose kartais dirba Lietuvos piliečiai. Deja, nešdami pelną ir pinigus tiems patiems nusikaltėliams“.

Ieškiniu prieš G. Landsbergį sanatorijos „Belorus“ darbuotojai siekia, kad ministras viešai atsiprašytų darbuotojų ir viešai paneigtų savo pasisakymus.

BV inf.