JAV bombonešis virš Vilniaus siunčia grasinimus Maskvai

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2021-03-04 14:27:00, skaitė 1182, komentavo 37

JAV bombonešis virš Vilniaus siunčia grasinimus Maskvai

2021-03-03  virš Lietuvos skraidė NATO karo nusikaltėlių gaujos vadeivos JAV strateginis bombonešis B-1B Lancer. Tai nėra paprasta žudymo mašina JAV karo nusikaltėlių gausiame arsenale. Šis JAV karo nusikaltimų visame pasaulyje įrankis gali nešti branduolinį ginklą ir paleisti jį į Rusijos gilumą neįeidamas į Rusijos priešlėktuvinės gynybos zoną. Prieš čiabuvius su ietimis ir lankais B-1B Lanceris visada atrodė labai įspūdingai – agresyvus, nusikalstamas ir nebaudžiamas niekaip. Kartu su kitais JAV karo nusikaltimų įrankiais Lancer’is nužudė milijonus vaikų, moterų, senelių visame pasaulyje.

Vakar Dėdė Semas lietuviams pademonstravo savo galią ir čiabuviams pasiuntė žinią – JAV karo nusikaltėliai visada pasiruošę paversti savo kolonijas, kurias užgrobė nuo 1990 metų, Mėnulio landšafto radioaktyviu draustiniu, net nemirktelės. USA uber alles! Iki paskutinio lietuvio (lenko, ukrainiečio, gruzino, latvio,esto… reikalingą pabraukti)…

JAV ir jos karinės teroristinės organizacijos NATO per visą istoriją dar nėra niekas užpuolęs – NIEKADA. Pačios gi JAV per visą savo 240 metų istoriją visada kariavo ir visada užpuldinėjo valstybes visame pasaulyje, tai yra, visada vykdė tarptautinius nusikaltimus, karines agresijas kaip jas apibrėžia ir draudžia Jungtinių Tautų Chartija, JTO Statutas, Helsinkio Baigiamasis Aktas ir kiti tarptautinės teisės šaltiniai. Tą patį darė ir JAV marionetinė militarinė organizacija NATO – dalyvavo visuose JAV tarptautiniuose nusikaltimuose, karo nusikaltimuose, griovė II Pasaulinio karo aukų, daugiausiai tarybinių, iškentėtą ir jų krauju pastatytą taikos ir saugumo architektūrą pasaulyje, nuožmiai daužė visus taikaus ginčų sprendimo susitarimus, įžūliai laužė visas tarptautines sutartis dėl puolamosios ginkluotės apribojimo, ginklavimosi varžybų ribojimo, griovė visus taikos ir saugumo Žemėje pamatus.

Žlugus Tarybų Sąjungai, paskutinei tarptautinės teisės, taikos ir saugumo garantei Žemėje, paskutinius 30 metų JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja vėl puolė kurti infrastruktūrą III Pasauliniam karui pradėti, ėmė telkti karines pajėgas agresijai prieš taikią ir demokratišką Rusiją. Pirmi du Vakarų inicijuoti Pasauliniai karai davė tiek kruvino pelno, padėjo Vakarams atidėti grobuoniškos kapitalizmo sistemos žlugimą ir leido toliau tęsti prabangų parazitavimą viso pasaulio sąskaita.

Šį kartą JAV-NATO karo nusikaltėlių gauja vėl pakilo į jų pirmtakams Napoleonui ir Hitleriui nepasisekusį “darng nach Osten’ žygį.

Rusija tai mato, supranta ir ruošiasi atremti Vakarų kryžiuočių dar vieną invaziją. Rusijai tai egzistencinis klausimas, būti ar nebūti dilema. JAV bananų respublikos, visokios ten Lenkijos, Čekijos, Lietuvos, ar Ukrainos, gali egzistuoti JAV išdidžių kolonijų pavidalu. Rusijai gi vienintelė įmanoma egzistencijos forma yra laisva, suvereni, savarankiška, demokratiška ir galinga valstybė. Bet kokios kitokios Vakarų kolonizatorių primetamos egzistencijos formos Rusijai reikštų istorijos finalą. Todėl Rusija į visas JAV-NATO karo nusikaltėlių provokacijas pasiruošusi yra atsakyti visa savo turima branduoline galia – “Kam Rusijai pasaulis, jeigu jame nėra vietos Rusijai?”.

Ir vakar virš Vilniaus, “nepriklausomos” Lietuvos sostinės laisvai skraidantis užsienio valstybės JAV strateginis bombonešis B-1B Lancer čiabuviams dar kartą priminė – Lietuvos saugumas ir ateitis yra ne Vašingtone ar Briuselyje. Lietuvos, kaip ir visų JAV/NATO agresijos prieš Rusiją placdarmo valstybių, saugumas yra Maskvoje, Rusijoje. Kol JAV-NATO agresoriai žinos, kad Rusijos Sarmatai, Kalibrai, Iskanderai, Kinžalai, Poseidonai tikrai ir garantuotai pasieks JAV ir kitų Vakarų agresorių miestus jų teritorijose pagaliau, tol pasaulyje bus trapi taika ir pusiausvyra, tol Rusijos dėka žmonija turės ateitį, šansą išgyventi. Kai tik JAV-NATO karo vanagai praras sveiką protą ir pabandys sužaisti rusišką ruletę – tai bus pabaiga, žmonijos civilizacijos pabaiga.

Pasakyk karui NE.

JAV-NATO karo nusikaltėliai – lauk iš Lietuvos!

Yankee, go home!

JAV-NATO karo nusikaltėlius į Niurnbergo Tribunolą-2!