Kinijoje teismas homoseksualizmą pripažino psichiniu nukrypimu

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-03-09 16:35:00, skaitė 1054, komentavo 14

Kinijoje teismas homoseksualizmą pripažino psichiniu nukrypimu

Teismas Kinijoje pripažino homoseksualizmą psichiniu sutrikimu, atmetė aktyvistų ieškinį ir stojo tradicinės šeimos pusėje. 

Cziancu provincijos teismas atmetė ieškinį aktyvistų, ginančių teises netradicinės seksualinės orientacijos atstovų, kurie reikalavo pataisyti universiteto vadovėlį dėl mentalinių nukrypimų. Jame buvo teigiama, kad homoseksualizmas yra viena iš psichinės veiklos sutrikimų rūšių. 

Piliečiai, ginantys seksualinių mažumų teises kreipėsi į teismą, reikalaudami uždrausti vartojimą panašių formuluočių, tačiau teisėjai priėjo išvados, kad visas reikalas suvokimo skirtumuose, o todėl atmetė ieškinį. Tokiu būdu, jie pripažino vadovėlio autoriaus formuluočių teisėtumą, praneša Reuters. 

Pastaraisiais metais netradicinės seksualinės orientacijos idėja aktyviai stumiama Vakaruose per valdžios struktūras, MIP ir masinę kultūrą, laipsniškai tampa nauja ideologija, rašoma portale Katyusha. 

Šiuo metu Lietuvos valstybę ir lietuvių tautą siekiama griauti pasinaudojant Stambulo konvencija, kurioje homoseksualizmo ideologijos diegimas yra maskuojamas smurtu prieš moteris. Apie tai pasakojama video „Advokatas: Stambulo konvencija - pasikėsinimas į Lietuvos Konstituciją“.

image.png

image.png

image.png

image.png
Fake woman Richard Levine, Jewish Assistant Health Secretary

JAV homoseksualai, skirtingai nuo galimai ligoto Raskevičiaus, iš savo identifikacinio apsisprendimo nekrečia komedijos. Pakeitę savo identitetą jie diskutuoja su JAV prezidentu, užima aukštus postus JAV vyriausybėje.