Panevėžyje po vakcinacijos mirė moteris. Kaip mRNR vakcina gali sukelti mirtį

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-03-10 14:14:00, skaitė 1590, komentavo 4

Panevėžyje po vakcinacijos mirė moteris. Kaip mRNR vakcina gali sukelti mirtį

Antradienį, kiek po 17 val., ant Panevėžio vakcinacijos centro laiptų mirė paskiepyta Pficer/BioNTech preparatu 80-metė moteris. Medikams nepavyko jos atgaivinti.

Mūsų SAM teigimu, gyventojai neturėtų turėti teisės rinktis vakcinų, nes šios įstaigos neadekvatiems klerkams jos yra „vienodos“. Tai jie dėstė kovo 9 d. LRT žinių laidose. Normaliam žmogui, išmanančiam molekulinę biologiją, šie preparatai yra labai skirtingi, nes Pficer/BioNTech ir Moderna yra mRNR vakcinos, o AstraZeneca yra Adenoviruso vektoriaus pagrindu sukurta vakcina. Skirtumų tarp jų yra gerokai daugiau, bet nesiplėsiu.

Moteris Panavėžyje mirė po vakcinacijos Pficer/BioNTech vakcina, todėl aš kalbėsiu būtent apie ją.

image.png

Garsus Vokietijos virusologas ir imunologas prof. Sucharit Bhakdi papasakojo apie galimybę pavojingo gyvybei pašalinio efekto po skiepijimo BioNTech / Pfizer ir Moderna vakcinomis. Tai poveikis į kraujo krešėjimą. Profesoriaus žodžiais, minėtose vakcinose mRNR supakuotos į lipidines nano daleles. Jos įvedamos, ir milijardai tokių paketų patenka į kraujotakos sistemą. Dalis absorbuojama kraujo indų epitelio ląstelių, būtent ten, kur kraujas teka lėčiausiai: smulkiausiose kraujagyslėse, kapiliaruose. Visų pirma, smegenys, plaučiai, nugaros smegenys, skeleto raumenys ir širdis turi daugybe šių smulkiausių kraujo indų.

Limfocitai kileriai identifikuoja baltymų „šiukšles“, produkuojamas vakcinos paketų, kaip koronaviruso šiukšles ir žudo ląsteles, produkuojančias virusą. Šiuo atveju tai kraujo indų sienelės, kurios pažeidžiamos daugelyje vietų. Kaip remonto mechanizmas suveikia kraujo krešėjimas. Tai gali sukelti, kad kraujas krešės kapiliaruose. Pasekmė: oksigenizacija pažeisto organo, sutrikdyta kraujo krešulių.

„Dėl to jūs galite sunkiai susirgti, labai sunkiai susirgti! Jūs galite būti paralyžiuotas, galite apakti, gali ištikti infarktas, gali atsitikti viskas, ko norite,“ - pasakė Bhakdi.

JAV gydytojas įvertino kraujo analizės duomenis amžiaus grupėje iki 40 metų, kurie turėjo patekti į ligoninę dėl rimtų pašalinių efektų po koronaviruso vakcinacijos. Rezultatas: pas 50% buvo aptiktas ženklus kraujo krešėjimo padidėjimas. Todėl profesorius Bhakdi kviečia savo kolegas-medikus užsiimti šiuo klausimu ir kontroliuoti kraujo krešėjimo lygį pas vakcinuotus žmones. Be to, žmonės, mirę vakcinavimo nuo koronaviruso metu turi būti po mirties skrodžiami, kad nustatyti, ar yra organuose kraujo krešuliai.

Pfizer/BioNTech vakcina efektyvi tik trečdaliui 80+ pacientų

Mokslininkai iš Vokietijos išaiškino, kad 31,3%   80+ pacientų vakcinacija buvo beprasmė, pas juos imunitetas nesusiformasvo!  Imunologams tai nėra naujiena. Pas vyresnius žmones imuninėsistema praranda reaktyvumą, todėl jų vakcinacija bet kokia vakcina dažnai yra beprasmė. Tai patvirtino vokiečių eksperimentai.

Dienraštis „Respublika“ turi duomenis, kad iki šios dienos nuo vakcinacijos Lietuvoje jau buvo mirę 5 žmonės, o viso, su šiandienine mirtimi, po skiepijimo užgeso 6 lietuvių gyvybės. Atsakingų nėra!

P.S.

Vasario 25 d. mano kaimyną 80-metį Vaclovą N. skiepijo Pfizer/BioNTech „vakcina“, o jau 26 dieną namiškiai nulydėjo su greitąja į ligoninę. PGR testas buvo neigiamas ir, po keturių valandų kankinimo priimamajame, kaimyną hospitalizavo. Diagnozė – mikroinsultas. Po 6 dienų sūnus pasakė, kad tėvą ligoninėje apkrėtė COVID-19. Mano kaimynas vis dar gyvas, nepaisant medikų pastangų jį pribaigti.

Nuorodos: