Būkite atsargūs: kai kurie "žemaičiai" yra melagiai

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/buki... 2021-03-11 22:11:00, skaitė 1132, komentavo 4

Būkite atsargūs: kai kurie

Kai Žemaitija jau ima vienytis, į viešumą visada pradeda lįsti įvairūs provokatoriai ir melagiai. Viešojoje erdvėje jie ima menkinti ir niekinti kai kuriuos žemaičius, skleidžia apie juos melą ir šaiposi. Kad žemaičiai žinotų ir neužkibtų ant melagėlių ir šmeižikų, nutariau keletą jų paviešinti. Į kitus, pavienius, neverta kreipti dėmesio – juk žmonės dažniausiai vadovaujasi bandos instinktu ir prie šmeižikų prisijungia tik „dėl mados“, nors dažniausiai apkalbamo ir šmeižiamo žmogaus net nepažįsta asmeniškai. Tarp šmeižiančių žmonių buvo pasitaikęs ir vienas, kuris mane pavadino bomžu – aš jam parašiau, paklausiau, kodėl jis mane taip pavadino – atsiprašė. Todėl jo neviešinsiu.

Tačiau kai kuriuos reikia paviešinti. Vienas iš agresyvių „žemaičių“ yra Vaidotas Puteikis, kuris socialiniame tinkle viešai menkina tikrus Žemaitijos patriotus ir apie juos skleidžia tikrovės neatitinkančią informaciją. Jis – tipinis landsberginis konservatorius, kuris nuolat visur kiša Rusiją ir teigia, kad ši neva remia (suprask – „moka pinigus“) kai kuriuos Žemaitijos patriotus, kad šie jai dirbtų. Negana to, kad šmeižia mane, jis bando sumenkinti ir kitus, tarp kurių yra ir mano draugų: Viktorą Žemaitį Tyscenko, Olegą Tytorenko. Jo šmeižiami žmonės galvą pasiruošę paguldyti už Žemaitiją! O jis teigia, kad man ir mano draugams nusispjauti į žemaičius ir mūsų tikslas yra pridaryti daugiau žalos.

Į „google“ įvedus „Vaidotas Puteikis“ nesimato nei vieno gero darbo ar nuopelno Žemaitijai, o ir pats veikėjas labai jau įtartinas. Netgi sakyčiau, kad jis galimai yra VSD provokatorius, lendantis į grupes tam, kad skleistų nepasitikėjimą žemaičiais, kurie iš tikrųjų kažką daro vardan visos Žemaitijos.

Kitas veikėjas – žinomas Mažeikių fotografas Sigitas Kazlauskas, viešai teigiantis, kad aš, Vaidas Žemaitis, esu apsimetėlis ir bailys, nes bijau pasirašyti savo pavarde. Negana to, jis teigia, kad mano Facebook paskyra yra netikra. Susisiekiau su Sigitu per Messenger ir paklausiau, kodėl jis taip elgiasi – juk iki šiol jį tikrai laikiau padoriu žmogumi. Konkretaus atsakymo negavau – panašu, kad drąsa dingo. Sigitas bandė išsisukinėti, o į klausimus, kodėl jis taip elgiasi, aiškiai neatsakė (bandė prisiminti kažkokią nuoskaudą, kad kažkada po kažkokia foto neva aš negražiai pakomentavau). Faktų nepateikė.

Tiems, kurie nežino istorijos, kaip mano ir mano draugo Viktoro Žemaičio pase atsirado įrašas „Žemaitis“, kviečiu pažiūrėti šį video įrašą. O tiems, kurie bando skaldyti ir kiršinti žemaičius, pažadu, kad būsiu negailestingas ir visus paviešinsiu. Šiuo, sunkiu Žemaitijai laikotarpiu, žemaičiai privalo vienytis, o ne skleisti tikrovės neatitinkančią informaciją ir šmeižti vieni kitus!

Vaidas Žemaitis Lekstutis