Nuo rytdienos vienas iš mano namų taps Lietuvos elitu.

Autorius: Vladimiras Troščenka Šaltinis: https://esavicius.blogspot.com... 2021-05-23 17:58:00, skaitė 1177, komentavo 7

Nuo rytdienos vienas iš mano namų taps Lietuvos elitu.

  Pagrindinė Lietuvių visuomenės smegenų plovykla "Delfi" pranešė, kad nuo rytojaus Lietuvoje startuoja "GALIMYBIŲ PASAS". 

Valio!!! 

  Pagaliau Lietuvos elitas bus atskirtas nuo visokių vatnykų, runkelių, antivakserių ir pan. Nuo rytdienos visas elitas su "galimybių pasais" galės mėgautis vieni kitų draugija be apribojimų. 

  Šiaip džiugu, kad mano šeimoje jau vienas galimybių pasas yra. Jį jau daugiau nei dešimt metų turi mano kilmingas šuo - Jorkšyro terjeras Spaikas. Tai elitinių kraujų šuo, jo tėvai labai kilmingi. Jo galimybių (skiepų) pasas yra susietas su mikročipu po oda, kad jokie kiti, nekilmingi šunys, negalėtų pasinaudoti mano elitinio šuns GALIMYBIŲ PASU. 

    Dabar kai atvažiuosiu į Lietuvą, mano Jorkšyro terjeras, kartu su kitais "galimybių pasų" elitiniais turėtojais, galės mėgautis "laisve" kokioje kavinėje, o aš jau kaip nors, lauke be galimybių paso palauksiu.

 Ai ai ai kaip man baisu. O gal ne? 

Abejotina draugija ten susirinks su tais pasais, tik mano šuniui ir tinkama. 

Gales vienas kitam subines laisvai ir nevaržomai uostyti, viešai poruotis ir tuštintis. 

 

P.s. Tik žmonėms galioja tam tikros padorumo taisyklės, o gyvuliai visą tai daro viešai - lyg parade. Tokia jų gyvuliška prigimtis. 

 

Su broliška meilę ir rūpesčiu

Vladimrias Troščenka.