Visuomeninio judėjimo PASIPRIEŠINIMAS kreipimasis į šalies gyventojus

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/visu... 2021-07-22 15:06:00, skaitė 1369, komentavo 13

Visuomeninio judėjimo PASIPRIEŠINIMAS kreipimasis į šalies gyventojus

30 metų „tradicinės“ partijos tradiciškai rūpinosi tik savimi. Dėl „elito“ kaltės Lietuvoje per tiek laiko vis dar nebuvo sukurta gerovės valstybė. Vietoje to, „dovanų“ gavome vis gilėjantį sunkmetį ir valdžios išprovokuotą pabėgėlių krizę, keliančią realią grėsmę mūsų saugumui. Jau seniai galėjusią klestėti Lietuvą „elitas“ pavertė taikiniu užsienio raketoms bei toliau varo karo propagandą.

Tėvynė, tauta, jos kalba ir papročiai nyksta. Prisidengdamas gripo atmaina (korona), „elitas“ dargi sužlugdė daugelį žmonių ekonomiškai ir net nori riboti nevakcinuotų žmonių teises. Ignoruojant tūkstantmečių tradicijas, LGBT propaguojama net darželyje.

Tačiau daugėja žmonių, kurie neketina pasiduoti. Mes norime ir mes galime pasipriešinti gausėjančioms neteisybėms. Mes kylame. Oriai ištiesiame nugarą ir sakome – gana.

Štai mūsų principai, reikalavimai ir siekiai:

  1. Asmeninė kiekvieno politiko atsakomybė už valstybei padarytą žalą.

  2. Teisė atšaukti bet kurį Seimo narį gyventojų parašais. Teisė surinkus 100 000 parašų surengti pirmalaikius Seimo rinkimus. Ir tai reikia daryti nedelsiant.

  3. Vakcinacija – tik savanoriška. Nevaržomos nevakcinuotų žmonių teisės.

  4. Šeimą kuria vyras ir moteris, kuriems gimsta vaikai. Tai – tautos, Lietuvos išlikimo garantas. Todėl mes – prieš Vakarų brukamą LGBT propagandą.

  5. Tėvynės savarankiškumo atkūrimas. Tam tikslui – referendumo dėl narystės ES ir NATO sušaukimas, kadangi referendumas dėl ES buvo papirktas alaus buteliais, o dėl NATO jo net nebuvo. Tegul sprendžia tauta, o ne „elitas“.

  6. Visaapimantis valstybės finansų auditas. Jis padės atkapstyti „dingstančius“ milijardus, kurie turi būti paskirstyti socialinei atskirčiai mažinti, švietimui bei kultūrai.

  7. Teisėsaugos reforma iš pašaknų. Kai kurie pareigūnai, užuot žaboję korupciją, tampa jos dalimi arba vykdo valdžios užsakymus. Tai reikia sustabdyti.

  8. LRT vadovybės pakeitimas dėl šališkumo ir uždarumo nuo žmonių.

  9. Smulkųjį verslą dusinančių monopolijų išardymas. Strateginę reikšmę valstybės išlikimui bei žmonių gerovei turinčių objektų ir gamtos resursų grąžinimas žmonių (valstybės) nuosavybėn.

  10. Karo propagandos sustabdymas bei normalių santykių su kaimynais atkūrimas. Užsienio politika turi teikti ekonominę naudą kiekvienam Lietuvos gyventojui (mažesnės dujų, elektros, kuro kainos, prekyba ir t.t.). Užsienio politika neturi kelti grėsmės mūsų pačių saugumui.

Junkimės. Kol mes nevieningi – mūsų nėra. Būkime ŽEMAIČIŲ PASIPRIEŠINIMAS. Būkime AUŠRA. Būkime LIETUVOS GYVENTOJŲ PASIPRIEŠINIMO OKUPACIJAI CENTRAS.

Lietuvos gyventojų pasipriešinimo okupacijai centro el. paštas: pasipriesinimocentras@gmail.com, koordinatorius – Eduardas Vaitkus.

Pasipriešinimo AUŠRA el. paštas: algirdas.paleckis@gmail.com – Algirdas Paleckis.

Žemaičių pasipriešinimo el. paštas: vaido@inbox.lt, Žemaitijos regionas – Vaidas Žemaitis.

Telegram grupė: https://t.me/joinchat/oi2u38B1zFU4MDQ0
Facebook grupė: https://www.facebook.com/groups/pasipriesinimas