Pietų Afrikos apokalipsė

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2021-07-25 19:11:00, skaitė 1654, komentavo 3

Pietų Afrikos apokalipsė

Sėkmės su tuo granulių šautuvu, Mazimbe.

„American Dissident Voices“ transliacija 2021 m. Liepos 17 d

pateikė Kevinas Alfredas Stromas

SCENOS iš tiesų yra apokaliptinės.  Pamatai milžinišką liepsnų fabriką, kuris šimtus gąsdina besiveržiančius ir išvažiuojančius negrus, nešančius viską, kas vertinga, pervažiuoja vienas kitą ir, neatsigręždami, nuverčia savo grobikius į degančias žarijas. Vienišas negrų policininkas šaudo į minią keletą guminių granulių, dėl to galbūt, tik gal, plėšikų trajektorija pasikeičia vienu ar dviem laipsniais, jei taip. Po akimirkos ar dviejų policininkas pabėga. Galutinis rezultatas: laisvė riaušininkams.

South Africa: Continued violence, looting, destruction of property and loss  of lives fuelled by criminal justice failures | Amnesty International

Nutolinkite ir pamatysite, kad tai ne tik puiki liepsnų gamykla. Tai šalia esantis didžiulis prekybos centras, toks didelis, koks matomas Amerikoje, su traukiančia dešimtimis tūkstančių negrų minia, kaip skėriai, vartojantys viską kelyje, lūžinėjantys, dūžtantys, daužantys, nešantys viską ant nugaros, toliau jų galvos, pirkinių vežimėliuose, privertė palikti automobilius, kai kurie iš jų atvyko patys, nes privažiavimo keliai visiškai užsikimšo plėšikais ir žmonėmis, bandančiais bėgti, o iš pačių automobilių atimta viskas, ką galima nunešti.

EDITORS | Open letter to President Cyril Ramaphosa | News24

Baltieji žmonės niekada niekada taip nesielgė. Tai neįsivaizduojama.

Jai pasibaigus, nelieka nieko kito, kaip tik skardos ir tušti pastatų lukštai, ir neapsakomi šiukšlių laukai nuo horizonto iki horizonto,chaoso  įrodymai, pasklidę kalvose ir dalelėse, kiek tik akys mato, per keletą kvadratinių mylių kraštovaizdžio .

Nutolinkite dar toliau ir pamatykite drono filmuotą medžiagą, paimtą iš viršaus. Tai ne vienas fabrikas ir vienas prekybos centras - tai šimtai prekybos centrų, tūkstančiai prekybos centrų, tūkstančiai įmonių ir pramonės objektų, neapsakomi rajonai, niokoti ar visiškai sunaikinti. Tai ištisi miestai ir didžiulės provincijos. Tai neapsiriboja apokaliptinių žaidimų ir filmų kūrėjų baisiausiais košmarais ir vaizduotėmis - ir tai tikra. Tai vyksta dabar. Anksčiau buvusioje švytinčioje aukštųjų technologijų ir Aukštosios kultūros - Pirmojo pasaulio visuomenėje, taip pat pažengusioje kaip Amerikoje.

Greitkeliai myliomis ir myliomis į kaimą yra neišvažiuojami. Pieną atvežę sunkvežimiai buvo priversti išmesti tūkstančius tūkstančių litrų į ūkininkų laukus, nes jie negali jų pasiekti.

Ir maisto linijos praretėjo. Kai kuriose vietovėse pirkėjai gali gauti tik penkiolika daiktų vienam namų ūkiui - bent jau tol, kol užsidarys  vis dar veikiančios parduotuvės, ir jos greitai užsidarys . 

Geriausia vieta, kur galima pamatyti chaosą Pietų Afrikoje ir šiuo atžvilgiu glaudžiai susijusias chaosus Amerikoje ir Europoje, yra svetainėje, kurią valdo drąsus administratorius , pavadintas „Riot Archive“ - „ riotarchive.com“, kuris paprasčiausiai kaupiamas be komentarų. vaizdo įrašai apie tai, kas iš tikrųjų vyksta buvus baltų visuomenėms visame pasaulyje. Tai didžiulė kolekcija, apimanti daugiau nei metus smurto dabar, tokia didžiulė, kad vien tik naujausi Pietų Afrikos vaizdo įrašai užtruks kelias savaites. Tačiau mėginiai yra viskas, ko jums reikia, kad suprastumėte, kas vyksta, ir prigimtį.South African crowds revolt overnight, defying calls for an end to violence

Beprotiškas juodaodžių smurtas dažniausiai būna juodaodžių rajonuose, tačiau tai nereiškia, kad baltieji nėra sužeisti ar nužudyti. Kai kurie baltieji gyvena Natalyje, baisiausio chaoso epicentre, tačiau tai laikoma „juoda zona“. Į Indijos rajonus buvo patekę juodaodžiai ir tie patys  laukiniai reiškiniai, o dėl indų kvietimų į pagalbą dažniausiai juodaodžių policininkų kai kuriems indėnams grasinta areštuoti už „nepagarbą“ juodaodžiams pareigūnams - visa tai judant juodaodžių grupėms. įrašomi į kamerą naudojant kirvius, purkštukus, akmenis ir mušamus avinus, norint išlaužyti užimtų namų duris - galutinis šių siaubingų scenų atsiskyrimas nėra žinomas, tačiau jie negali būti gražūs.South Africa deploys army to quell unrest linked to Zuma jailing | Reuters

Kalbinamas šalies policijos ministras - žinoma, juodas. Jis pasirodo esąs beveik neraštingas ir tvirtina, kad jis sustabdys grobstymą grasindamas „patikrinti visų kvitus“ - aš tavęs ne.

Kai kurie baltieji policininkai dirbo  kompetentingai, tačiau jų yra nedaug, o jų kolegos ir viršininkai yra juodaodžiai, kai kurie iš jų slapta ar ne taip slapta užjaučia riaušininkus, o visą policiją taip smarkiai viršija siaubiantys šimtai. tūkstančių, kad iš esmės nieko negalima padaryti, net jei tam būtų geriausia valia pasaulyje. Jei baltieji būtų organizuoti rasiniu požiūriu ir visiškai atsakingai už policijos išteklius, tai tikriausiai būtų kita istorija. Buvo atvejų, kai baltieji organizavo ginkluotą bendruomenės gynybą, nustatė užtvaras, kad minios nepatektų, ir šaudė kai kuriais nemirtinais ginklais. Interviu rodo, kad šios pastangos buvo sėkmingos, o tai džiugina. Tačiau baltai turi gyventi pagal savo priešų valdomą režimą. Jie neišdrįso naudoti tikrų kulkų.Neaišku, kiek ilgai aukštesni mūsų giminaičių organizaciniai gebėjimai leis jiems išsilaikyti laikantis tokių apribojimų juodosios minios  chaoso akivaizdoje. Tikėkimės, kad jie atgaus drąsos daryti tai, ką reikia padaryti, ir tikėkimės, kad netrukus vieną dieną jie galės išvaryti režimą iš savo miestų ir ūkių bei susigrąžinti suverenitetą, kurį jie turi turėti, kad galėtų gyventi.

Kenyans in S Africa fear being caught up in chaos - The Standard

Vienas įdomus dalykas yra tai, kad praėjus daugiau nei ketvirčiui amžiaus po to, kai baltieji atsisakė savo šalies ir perdavė kontrolę žydų remiamiems juodaodžiams, oficialiai prisidengdami „tapimu nerasine demokratija“, nepaisant visos „mes esame lygūs“ propagandos , nepaisant visos retorikos, kaip rasių atskyrimas yra „blogis“, Pietų Afrikoje vis dar yra skirtingų juodųjų ir baltųjų bei Indijos sričių. Žinoma, yra. Jūs negalite pakeisti gamtos, o rasinis išsiskyrimas yra natūralus. Rasinis atskyrimas yra puikus evoliucijos variklis, kuris negalėtų įvykti be jo. Be rasinio išsiskyrimo Gyvenimas negalėjo skirtis ir vystytis taip, kaip turi išgyventi. Taigi Pietų Afrikoje vis dar vyksta didelis rasinis išsiskyrimas.Tačiau net ir riboto laipsnio priverstinio rasinio susivienijimo, kuris egzistuoja, pakanka pavojų ir sunaikinti milijonų mūsų giminaičių ir kitų gyvybes ir pragyvenimą toje nuniokotoje žemėje.

Ir į Ameriką ateina tas pats smurtas. Tai jau čia, nors mastai nėra tokie dideli, kaip vyksta Kwa-Zulu Natal.

Įdomu, kiek baltųjų Pietų Afrikoje - ir ne baltų, šiuo klausimu - vis dar mano, kad buvo „gera“, „moralinė“ ir „humanitarinė“ idėja  perduoti savo šalį ginkluotiems juodaodžiams komunistams ir jų žydų valdovams. Įdomu, kiek vis dar mano, kad „buvo verta“ atiduoti savo šalį, kad jų sporto komandos galėtų varžytis užsienyje ir kad JAV boikotas būtų panaikintas? Įdomu, kiek žmonių vis dar mano, kad atiduoti savo šalį buvo „verta“, kad krikščionių bažnyčios ir žydų žiniasklaida nustotų apie jas kalbėti blogai ir sakyti, kad Jėzus nepritarė baltų valdymui už savo tautą. . Aš tikrai stebiuosi.

CNN vadovaujantys žydai pritarė situacijai. Jie negali nuslėpti šių riaušių, nes gali ir slepia ne baltų ant baltų žmogžudystes JAV, todėl griebiasi tų pačių senų gudrybių, kaltindami „baltąjį rasizmą“ ir nepakankamą turto pervedimą iš baltųjų į juodaodžius. kaip riaušių „pagrindinės priežastys“. Ką tik baigiau žiūrėti, kaip CNN žydas, vardu Benderis, vadino šį didžiulį protrūkį „Pietų Afrikos sausio 6-osios akimirka“, tarsi šią subkontinentinio masto skerdynę būtų galima palyginti su keliais beveik visiškai taikiais baltųjų protestuotojais, ieškančiais žalos, einančios į JAV, Kapitolijus, taręs keletą žodžių, ir išeina. Bet tai žydai jums, meistriškai ir be galo apgaulingi, kad nėra patenkinti, kol neįtikins ne tik netiesos, bet ir priešingaitiesos. Net juodaodžiai Pietų Afrikoje šįkart nekaltina baltojo, tačiau CNN žydai.

Nuo vadinamosios „pilietinių teisių revoliucijos“, kurią prieš daugiau nei pusę amžiaus pastūmėjo žydų įtariamieji, mes JAV ėjome tuo pačiu keliu, kaip ir Pietų Afrika. Pietų Afrikoje viskas įvyko greičiau, nes, palyginti su Amerika, didesnė ne baltų, ypač juodaodžių, dalis. Bet tai keičiasi čia ir greitai. Mūsų priešai, dešinieji ir kairieji, respublikonai ir demokratai, yra pasiryžę išlaikyti savo sienas atviras ir užlieti mus bet kokio pobūdžio ne baltais, ypač primityviausių rūšių. Žydų valdoma žiniasklaida visą parą ir visą parą skatina atviras sienas, rasių maišymąsi, „lygybę“ ir ekstremalų rasistinių sąmoningų baltų demonizavimą.

Mes jau matėme, kaip Amerikoje dega mūsų centriniai miestai - Vašingtonas, Sent Luisas, Trentonas, Los Andželas, Fergusonas, Detroitas, o dabar net didysis buvęs Skandinavijos ir Amerikos redutas Mineapolyje (Minesota), kur aš vaikystėje žaisdavau. Tai buvo visai kitokia Amerika. Mes net girdžiu, kai girdžiu didelius akademinius ir labai skatinamus žiniasklaidos atstovus, raginančius smurtauti prieš baltus, teisėtai persekioti ir įkalinti visus baltus, kurie išdrįsta apsiginti. Mes jau matėme, kaip juodaodžiai tiesiogine prasme vaikšto po nužudytų baltų žmonių.

Paklauskite savęs, kokiu keliu einame, amerikiečiai: ar mes einame į ateitį, kuria galime didžiuotis, ateitį, kurioje mūsų visuomenė žengia į vis aukštesnį žinių ir galios lygį? Ar mes einame į ateitį, kurioje mūsų sūnūs ir dukros galėtų būti saugūs krašte, kurį jiems palikome? Ar tai apskritai bus laikoma jų žeme? O gal mes einame į skandalą, smurtą, už nenumaldomą neapykantą, kančią ir terorą, nukreiptus į tas dukras, tuos sūnus, kuriuos atnešėme į pasaulį?

Nacionalinio aljanso vyrai ir moterys žino, kokiu keliu turi eiti mūsų žmonės. Mes žinome, kad tai yra visiškai priešingas kelias, kurį reikalauja žiniasklaida, bažnyčios ir abiejų partijų politikai. Kuriame bendruomenę, siekdami užauginti baltų vaikų, savo vaikų, kartą, kuri eis geru keliu, teisingu keliu, kuriuo turime eiti, jei išliksime mes ir visa, ką mylime. Prisijunk prie mūsų. Mes galime tai padaryti.

* * *

Jūs klausėtės „ American Dissident Voices“ , Nacionalinio aljanso radijo programos. Ši programa kiekvieną savaitę skelbiama whitebiocentrism.com ir nationalvanguard.org. Parašykite mums National Alliance, Box 4, Mountain City, TN 37683 USA. Mes sveikiname jūsų užklausas ir jūsų finansinę paramą skleidžiant mūsų žmonėms viltį. Mes taip pat laukiame jūsų paraiškų dėl narystės mūsų sąmoningų bendruomenėje. Vėlgi, šis adresas yra 4 langelis, Mountain City, TN 37683 JAV. Ačiū už pagalbą .