Kas yra kultūrinis marksizmas?

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2021-07-27 01:36:00, skaitė 1428, komentavo 10

Kas yra kultūrinis marksizmas?

BRADFORDAS HANSONAS (REDAKTORIUS)

MARXIZMAS įžengė į pasaulio sceną 1848 m., Kai žydas Karlas Marxas ir Friedrichas Engelsas paskelbė komunistinį manifestą . Svarbu suprasti, kad pagrindinis komunizmo tikslas visada buvo pasaulinė revoliucija ir vyriausybė. Kadangi tuo metu pasaulio reikaluose dominavo turtingi, baltieji Vakarai, būtent Vakarai stengėsi pulti komunistus, tikėdami (su gera priežastimi), kad užkariavus Vakarus, visas pasaulis kris.

Komunizmas iškovojo didelę pergalę, kai 1917 m. Per „Rusijos“ revoliuciją buvo užgrobta Rusija. Marksistai tikėjo, kad pasaulinis karas paskatins darbininkus pakilti ir pasinaudoti valdžia Vakarų šalyse, tačiau tai neįvyko; darbuotojai nesukilo, nepaisant to, kad po Pirmojo pasaulinio karo įvyko skurdas. Marksistų teoretikai vėliau ėmėsi nustatyti, kaip jie galėtų pasiekti pasaulinę revoliuciją ir pasaulio valdžią dabar, kai Vakarų darbininkų klasė atsisakė šios idėjos.


Žydas Vladimiras Leninas

Pirmasis naujojo bolševikų režimo lyderis žydas Vladimiras Leninas turėjo viziją pulti Vakarus išlaisvindamas jų kolonijas ir mobilizuodamas jas prieš savo buvusius valdovus. Lenino ketinimas buvo atkirsti Vakarus nuo svarbių mineralų ir energijos išteklių kolonijose ir taip parklupdyti.

Kitas labai vertinamas bolševikas, žydas Leonas Trotskis, norėdamas pasinaudoti pasauline revoliucija, norėjo pasinaudoti rasiniu susiskaldymu ir įžvelgė potencialą išnaudoti rasinę nesantaiką tarp baltųjų ir juodųjų, kad paskatintų revoliuciją JAV. Iš dalies dėl Trockio spaudimo Socialistų darbininkų partija 1939 m. Liepos mėn. Niujorke priėmė rasine prasme rezoliuciją. Šioje rezoliucijoje teigiama, kad juodaodžiai šimtmečius buvo labiausiai engiama Amerikos visuomenės dalis, todėl skatino „visišką ir besąlygišką palaikymą“. už „kovą už laisvę proletariato revoliucijoje“ prieš savo „imperialistinius represorius“.


Žydas Leonas Trockis

Po Pirmojo pasaulinio karo du kiti pirmaujantys marksistiniai intelektualai, Antonio Gramsci Italijoje ir žydas Georg Lukács Vengrijoje, iškėlė klausimą, kodėl darbininkų klasės nesukilo. Jie abu priėmė tą patį atsakymą: kad darbininkų klasę įvaldė Vakarų kultūra ir kad ši kultūra turėjo būti pašalinta, kol neįvyks komunistinė revoliucija. Tai buvo „kultūrinio marksizmo“ pradžia. Dabar buvo akcentuojama Vakarų visuomenės naikinimas naikinant kultūrą, o ne grynai ekonominiais ir politiniais metodais, kaip buvo išsamiai aprašyta Marxo ir Engelso raštuose.

Ypač „Gramsci“ išgarsėjo sukūręs Vakarų sunaikinimo iš vidaus strategiją. Užuot pasikliaudamas nepatikima darbininkų klase, jis pasisakė už „ilgą žygį per institucijas“ kaip priemonę revoliucijai. Marksistai perimtų mokyklas, žiniasklaidą, bažnyčias ir visas kitas institucijas, saugančias Vakarų kultūrą . „Gramsci“ strategija pasirodė esanti nepaprastai sėkminga tiek, kad neperdedant galima sakyti, kad dabar visos Vakarų kultūros institucijos yra uzurpuotos marksistų.


Pasak žydo Georgo Lukácso, lytinis švietimas mokyklose buvo svarbus ardant Vakarų kultūrą

Georgas Lukácsas turėjo dar didesnę įtaką nei Gramsci. 1918 m. Jis tapo trumpalaikės Belos Kun vyriausybės Vengrijoje kultūros ministru. Jis uždavė garsų klausimą: „Kas gelbės mus nuo Vakarų civilizacijos?“ ir atsakė į tai institucionalizuodamas tai, ką jis vadino „kultūriniu terorizmu“. Vienas iš pagrindinių kultūrinio terorizmo komponentų buvo seksualinio švietimo įvedimas Vengrijos mokyklose .

Šis išpuolis prieš Vengriją buvo nesėkmingas, o Vengrijos darbininkų klasė taip įsiuto, kad Lukácsas buvo išvytas iš šalies. Vėliau Lukácsas 1923 m. Pasirodė Vokietijoje „marksistinėje savaitėje“, seminare, kurį rėmė žydų milijonierius marksistas Felixas Weilas. Weilą ir kitus seminaro dalyvius sužavėjo Lukácso kultūrinio marksizmo teorijos, o vėliau Weilas panaudojo dalį savo asmeninės nuosavybės Frankfurto universitete įsteigdamas institutą, kuris vėliau tapo žinomas kaip Frankfurto mokykla. Mokyklos tikslas buvo atrasti būdą įdarbinti naujas klases pasaulinei revoliucijai po to, kai ją atmetė darbininkų klasės. Frankfurto mokyklos sukurtas intelektinis pagrindas tapo žinomas kaip kultūrinis marksizmas arba, dar populiaresni, kaip „politkorektiškumas“.


Iš kairės į dešinę: žydai Maxas Horkheimeris ir Theodoras Adorno

1930 m. Frankfurto mokykla paskyrė naują direktorių žydą Maxą Horkheimerį. Vėliau jo gretas papildė kiti intelektualai, pavyzdžiui, žydas Theodoras Adorno, žydų psichologai Ericas Frommas ir Wilhelmas Reichas bei jaunas žydų studentas Herberto Marcuse vardu. Būtent tuo metu mokykla atsiplėšė nuo tradicinio marksistinio požiūrio, kad kultūrą nulėmė ekonominiai veiksniai, ir tvirtino, kad kultūra yra savarankiškas ir svarbus visuomenės aspektas. Mokykla taip pat tvirtino, kad darbininkų klasė niekada nepadarys pasaulinės revoliucijos, todėl reikia rasti naujų socialinių klasių, kurios tai padarytų. Į klausimą, kas turėtų pakeisti darbininkų klasę kaip pasaulio revoliucijos ietį, po daugelio metų pirmą kartą atsakė Herbertas Marcuse ...

Vėliau Frankfurto mokykla stengėsi sujungti Karlo Marxo ir Sigmundo Freudo idėjas. Veikiama Freudo ir kitų, mokykla suprato, kad apeliuoti į masių jausmus yra daug svarbiau nei apeluoti jų proto. Freudo sūnėnas Edwardas Bernaysas (kuris šiandien praktiškai nežinomas, bet yra vienas didžiausių XX amžiaus įtakotojų ) sukūrė teorijas, kaip plauti smegenis masėms. Vėliau Bernay teorijas papildė Britanijos Tavistocko institutas ir kt., O dėl šiuolaikinių komunikacijos priemonių, tokių kaip laikraščiai, radijas, televizija, filmas ir kt., Masių smegenų plovimas tapo praktiškai visur ir beveik baigtas.


Žydas Sigmundas Freudas

Vienas įtakingiausių Frankfurto mokyklos leidinių buvo Theodoro Adorno autoritarinė asmenybė . Knyga yra polemika prieš „išankstinius nusistatymus ir diskriminaciją“, daugiausia apie baltųjų „diskriminaciją“ juodaodžių atžvilgiu. Jai pavyko žydės Betty Friedan feministinė revoliucija, nukreipta į Vakarų vyrus. Baltieji heteroseksualūs vyrai buvo priskirti pasaulio piktadariams ir buvo apkaltinti rasizmu, seksizmu, homofobija ir pan., Kurių pagrindinis tikslas buvo sunaikinti baltąją Vakarų civilizaciją.


Žydas Adolfas Šiklgruberis (Hitleris)


Globalistų remiamos feministės giria baltųjų genocidą

Trockio nuolatinės revoliucijos teoriją Frankfurto mokykla realizavo technika, vadinama „kritine teorija“. Pasak Maxo Horkheimerio, tai buvo socialinė visų Vakarų visuomenės aspektų kritikos teorija, kurios pagrindinis tikslas buvo ją išnaikinti. Horkheimerio teorija sukėlė itin destruktyvią Vakarų kritiką, ypač religijos, homogeniškumo, normų, šeimos, moralės, tradicijų, kultūros, seksualinės moralės, lojalumo, patriotizmo, vyriškumo, nacionalizmo ir konservatyvumo srityse.

Kai 1933 m. Vokietijoje į valdžią atėjo nacionalsocialistai, Frankfurto mokykla pabėgo į JAV, tačiau dauguma jos narių grįžo po 1945 m. Herbertas Marcuse'as po karo liko Amerikoje, kur pademonstravo nepaprastą sugebėjimą populiarinti kultūrinį marksizmą ir taigi padarė didžiulį poveikį ateities kartoms. Jo „ Erotas ir civilizacija“ tęsė Marxo ir Freudo sintezę ir pasisakė už „Erotinių fantazijų išlaisvinimą“, kad būtų sukurta tai, ką jis pavadino „polimorfiniu iškrypimu“. Tai buvo Georgo Lukácso teorijų apie seksualumo panaudojimą Vakarų civilizacijai sunaikinti tęsinys. Šeštajame dešimtmetyje hipų judėjimas „ Erosas ir civilizacija“ tapo itin populiarūs.

Marcuse leidinyje „Mėsėdžių draugija“ (1970) rašė :

Galima teisingai kalbėti apie kultūros revoliuciją, nes protestas nukreiptas į visą kultūros įstaigą ... yra vienas dalykas, kurį galime pasakyti visiškai užtikrintai. Tradicinė revoliucijos idėja ir tradicinė revoliucijos strategija baigėsi. Šios idėjos yra senamadiškos ... tai, ko turime imtis, yra difuzinis ir išsklaidytas sistemos skaidymas.

Ką Marcuse turėjo omenyje „difuzinio ir išsklaidyto sistemos skaidymo tipu“, paaiškėjo, kai jis išpopuliarino tai, ką jis įvardijo kaip „didįjį atsisakymą“: procesą, kuris panaudojo seksualinį išsivadavimą ir juodaodžių bei feministines revoliucijas universitetuose, kad įtikintų studentus nekęsti Baltosios Vakarų paveldas. Marcuse naudojo naivius studentus kaip naudingus idiotus, išnaudodamas jų simpatijas vargšams ir represuotiems pasaulio žmonėms. Todėl studentai palaikė nuolatinę Trockio revoliuciją, nesuprasdami, ką ji iš tikrųjų reiškia.


Istorija kartojasi...

Reikėtų nepamiršti, kad juodaodžių ir moterų išlaisvinimas marksistams buvo ne tikslas, o priemonė. Kultūriniai marksistai naudojo juodaodžius ir moteris kaip naudingas idiotus, kad suskaldytų visuomenę taktika skaldyti ir užkariauti. Galutinis tikslas buvo sunaikinti Vakarų baltų civilizaciją, sukelti pasaulinę revoliuciją ir primesti pasaulio vyriausybę.

Frankfurto mokykla pritaikė Marxo teorijas apie revoliuciją ir įtraukė Freudo pasąmonės teoriją. Kultūriniai marksistai daugiausia dėmesio skyrė Vakarų vyrų ir moterų pasąmonės pertvarkymui ir tokiu būdu sukūrė naujo tipo asmenį: pasyviai reaguojantį į visų rūšių provokacijas. Vėliau Vakarų įsitikinimai, požiūris ir vertybės buvo ištirpę, o milijonai Vakarų vyrų ir moterų vėliau tikėjo ir vertino priešingai nei anksčiau. Tai buvo žmogaus minties revoliucija.

Išnykus moralinei tvarkai, kurią sukėlė kultūriniai marksistai, pasikeitė baltų rasės suvokimas. Baltųjų žmonių vertė - ypač Vakarų vyrų - buvo sumažinta, o visų kitų spalvotos rasės vertė buvo padidinta. Tai buvo padaryta per išradingą propagandą, ypač mokykliniuose vadovėliuose ir žiniasklaidoje. Kultūriniai marksistai nepaprastai sumaniai tvirtino, kad Vakarų vyrai kalti dėl visų pasaulio bėdų, įskaitant karą, vergiją, rasizmą, seksizmą, homofobiją, ksenofobiją ir žemesniųjų klasių represijas. Jie sukėlė gailesčio ir užuojautos paskirtosioms „aukoms“ žemesnėse klasėse, tuo pačiu demonizuodami baltus.

Šis moralinis Vakarų moralinės tvarkos iširimas kartu su sistemingu Vakarų vertybių naikinimu buvo pagrindas kitam žingsniui: fiziniam baltų civilizacijos išnaikinimui. Kultūriniai marksistai skatina abortus, gimstamumo kontrolę, skyrybas, homoseksualumą, moterų tarprasinį seksą ir mišrių vaikų gimdymą  , narkotikus, netinkamą elgesį, tradicinės šeimos naikinimą ir neribotą rasinių užsieniečių imigraciją į Baltąsias šalis.

lsdsp-01-750x1089.jpg

 Tai atspindi tai, ką skelbia kultūriniai marksistai: baltų reprodukcija yra blogis, o tai, kas trukdo baltų reprodukcijai, yra gera.

Pasak kultūrinių marksistų, baltosios moterys turi pasiekti „savęs išsipildymą“ per švietimą, darbą ir karjerą. Vaikai ir šeimos gyvenimas yra „kliūtys“

Svarbu prisiminti, kad komunizmo / marksizmo tikslas nėra turto pasidalijimas; veikiau tai yra sutelkti visą valdžią kelių asmenų rankose ir sukurti visuomenę, kurioje jie galėtų gyventi prabangiai, o kiti - skurdžiai ar vidutiniškai. Taip komunizmas veikė per visą istoriją.

Tai faktas yra didžiąja dalimi dokumentuotas ir aiškiai matomas šiuolaikinėje visuomenėje. Marksistai 150 metų nenustygstamai stengėsi pakeisti Vakarų požiūrį į save, ketindami inicijuoti procesą, kuris veda prie socialinio išsiskyrimo ir Baltųjų Vakarų ištrynimo. Marksizmo socialiniai revoliucionieriai, kurie siekia išardyti Vakarų valdžios struktūrą, parašė daugybę knygų šia tema. Tai Marxo, Engelso, Lenino, Trotsky, Gramsci, Luckácso, Ernsto Blocho ir Frankfurto mokyklos narių, tokių kaip Maxas Horkheimeris, Theodoras Adorno, Erichas Frommas, Wilhelmas Reichas, Leo Löwenthalis, Frederickas Pollockas, Franzas Neumannas ir Herbertas Marcuse'o darbai.

Vienas žinomiausių ir tiksliausių būsimos pasaulinės diktatūros apibūdinimų yra George'o Orwello 1984 m . Šiandien knyga paprastai skaitoma kaip grožinė fantastika, tačiau ji bauginančiai koreliuoja su tuo, kaip atrodo šiuolaikinis pasaulis ir kur mes einame:

„Jei norite ateities vizijos , įsivaizduokite, kad žmogaus veidas po geležiniu padu  kuris jį dusiną- VISADA“

vergas. | SLAPTAI