Šiandien kaip niekad reikalingos kartuvės Lukiškių aikštės centre

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/sian... 2021-08-09 00:23:00, skaitė 1046, komentavo 1

Šiandien kaip niekad reikalingos kartuvės Lukiškių aikštės centre

Rugpjūčio 10 d. prie LR Seimo organizuojamas protestas nukreiptas prieš Landsbergių bendruomenės Vyriausybę.

„LIBERFAŠISTINĘ VYRIAUSYBĘ ŠALIN IN CORPORE“, – taip skamba vienas iš renginio šūkių.

Tikimasi, kad iš visos Lietuvos susirinkę žmonės išreikš savo nepasitenkinimą tokiais garsiais minėtos bendruomenės (jie save vadina šaika) veikėjais kaip premjerė Ingrida Šimonyte, anušauskinių KGB sąrašų skelbėju Arvydu Anušausku, Ekonomikos ir inovacijų bei Vidaus reikalų ministrėmis Aušrine Armonaite bei Agne Bilotaite, garsiausiu Lietuvos anūku, Lietuvos diplomatijos vadovu Gabrieliumi Landsbergiu, Sveikatos apsaugos ministru (kitaip vadinamu Vakcinų ir vakcinavimosi ministru) Arūnu Dulkiu bei daugeliu kitų prieš Lietuvą ir jos žmones aktyviai veikiančių asmenų.

Susirinkę žmonės reikalaus kuo skubesnių priešlaikinių Seimo rinkimų, siekiant sudaryti visas galimybes aukščiau minėtiems veikėjams atsisėsti į garbingą teisiamųjų suolą (nepamirštant ir ankstesnės Seimo kadencijos verygskvernelinių individų).

Vis daugiau piliečių supranta, kad daugelį metų skirtingai pasivadinę bet vieningai veikiantis landsberggrybauskinės pakraipos karbauskiniai kirkilai privalo pagaliau atsakyti už savo atliktus darbus.

Tad nebūkite abejingi, nes tik neabejingumas dar gali padėti išsikapstyti iš, atrodytų, beviltiškos Lietuvos situacijos.

Pasipriešinimo judėjimo „Niekas nenorėjo mirti“ pagrindinė vertybė, kaip jau buvo skelbta, humanizmas.

Būtent vardan humanizmo, remiantis nuostabiu taikios Islandijos revoliucijos pavyzdžiu, Lukiškių aikštėje siūloma pastatyti teatralizuotas kartuves, skirtas pagrindiniams naujųjų Lietuvos laikų „didvyriams“

Pasipriešinimo judėjimui „Niekas nenorėjo mirti“ galite rašyti tuo pačiu el. paštu, kaip ir Lietuvos gyventojų pasipriešinimo okupacijai centrui  – pasipriesinimocentras@gmail.com. Su judėjimo programa galima susipažinti ČIA.

ekspertai.eu