A. Maldeikienė kartu su savo kolega išvadino durniais N. Vasiliauskaitę, J. Lago bei kitus visuomenininkus

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/a-ma... 2021-08-16 17:09:00, skaitė 929, komentavo 6

A. Maldeikienė kartu su savo kolega išvadino durniais N. Vasiliauskaitę, J. Lago bei kitus visuomenininkus

A. Maldeikienei talkina Julius Rusinas, kuris net sudarė tautos priešų sąrašą. Kyla klausimas: kada mus pradės varyti į getus? Štai J. Rusino žodžiai:

Kovotojas su fašizmu Lobovas turi nacistinę tatūškę, o mobiliako dėkliukas irgi taip paženklintas. Mantas Bertulis žiauriai gerai apibendrino. Fauna, kuri stovėjo ir mitingavo prie Seimo:

1. Algirdas Paleckis (nuteistas šešeriems metams kalėjimo už šnipinėjimą Rusijai)

2. Tadeušas Vasilevskis-Gibonas (Buvęs Vilniaus „Brigados“ smogikas, sėdėjęs ne kartą kalėjime)

3. Petras Gražulis (politinis klounas, homofobas, skatinęs kyšių davimą Rusijos pareigūnams)

4. Andrius Lobovas (etatinis fake news skleidėjas, Venckienės ir nacių bei svastikų gerbėjas, sėdėjęs kalėjime)

5. Antanas Kandrotas (sėdėjęs kalėjime, turi tris teistumus, nemoka nei vieno mokesčio Lietuvoje)

6. Mindaugas Puidokas (etatinis protestuojas, užsidarė tualete nuo STT, galimai naikino ir slėpė įrodymus)

7. Naglis Puteikis (etatinis protestuotojas bei dėmesio vergas, lekiantis į visus karštus taškus, kur tik galėtų susirinkti politinių taškų, bet jų gyvenime taip ir nekonvertavo į nieką)

8. Jurga Lago (Ispanijoje gyvenanti, tačiau Lietuvoje žmonių susiskaldymą didinanti juvelyrė, netikinti Europos ateitimis, pasisakanti prieš LGBT)

9. Nida Vasiliauskaitė (Maidaną prie Seimo rengti raginanti filosofė)

10. Nendrė Černiauskienė (socialiniuose tinkluose skleidžia dezinformaciją apie virusą, skiepus, testavimą, Stambulo konvenciją, kaltina medikus atstovaujant tik farmacijos pramonės interesams)

11. Viktoras Uspaskich (prašėsi politinio prieglobsčio Rusijoje, pripažintas kaltu „Juodosios buhalterijos“ byloje, skirta 4 metų laisvės atėmimo bausmė)

12. Astra Genovaitė Astrauskaitė (pseudo mokytoja, apipylė dažais „Laisvės kalvos“ maketą Lukiškių aikštėje, ištepliojo juodais dažais LGBT vėliava papuoštą perėją Vilniuje)

13. Marius Gabrilavičius-Maksimalietis (publikuoja Kremliaus propagandą ir sąmokslo teorijas apie virusą, skiepus, Europos Sąjungą ar Sorošo pasaulio valdymą, aktyviai reklamavo socialiniuose tinkluose renginį ir norėjo sukelti neramumus prie Seimo)

14. Vaidas Žemaitis Lekstutis (nuolat pasisako prieš NATO, ES, Vakarų pasaulį, išsako palankią nuomonę apie Putiną ir Lukašenką, taip pat teistas)

15. Gintaras Furmanavičius (nuteistas dėl prekybos poveikiu, skirta trejų metų laisvės atėmimo bausmė ją atidedant dvejiems metams).

Dar pridėčiau: 16. Milda Bartašiūnaitė (nežinau ar gyvai sudalyvavo, bet labai aktyviai platino propagandą. Etatinė vatnikė ir visų įmanomų sąmokslų išpažinėja bei skleidėja).

Sąrašą, neabejoju, galima pildyti. Vis dar galvojate, kad dieninė mitingo dalis buvo taikingai šventa, o vėlai vakare buvo pasilikę tik provokatoriai? Galvokit iš naujo.

Iš vienos pusės pažvelgus, tai, ką jie daro, yra baisu. Bet jeigu visą šią situaciją vertintume remdamiesi protu, tai tiek Aušrai, tiek Juliui turėtume pasakyti didžiulį „ačiū“ už tai, kad jie mus visus suvienija ir apjungia. Pažadame, kad mums apsijungus, šiems „vienytojams“ keršto nebus – anaiptol – mes vieningai įteiksime jiems padėkos raštus su visų išvardintų asmenų parašais.

Vaidas Žemaitis Lekstutis