E. Vaitkus: Lietuvos Valdžia priėmė POLITINĮ sprendimą

Autorius: E. Vaitkaus Facebook įrašas Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-08-16 17:09:00, skaitė 2011, komentavo 17

E. Vaitkus: Lietuvos Valdžia priėmė POLITINĮ sprendimą

Jau nuo pandemijos pradžios  (ir Lietuvoje) buvo žinoma, kad kai kurie žmonės pasigauna šį corona virusą, BET neserga.  Tai yra - žmonės infekuoti, bet neserga . Jie nešiotojai viruso. Lietuvos Valdžia priėmė POLITINĮ sprendimą - ir pavadino šiuos nesergančius, bet infekuotus asmenis  LIGONIAIS. Vienintelis paaiškinimas kam to reikia - NERIMUI ir BAIMEI sukelti (nes kas gi bijos virusinės infekcijos, kuri net nesukelia simptomų ).

Akivaizdu buvo ir tai, kad šios simptominės  (o kai kam besimptominės)  infekcijos atveju NEĮMANOMA IŠNAIKINTI šio viruso. Nes juk visada bus nešiotojų, kurių mes nenustatysime.  TAČIAU,  valdžia uždarė  žmones į karantiną ir elgėsi taip - lyg virusą bus galima išnaikinti … TIK  dabar reikia kiek pakentėti, ir sugriauti ekonominį gyvenimą,  apriboti sveikatos apsaugos paslaugų prieinamumą, apriboti Konstitucines žmonių teises,  pripratinti  žmones vykdyti ir absurdiškas valdžios komandas, ugdyti besąlygišką paklusnumą,  supriešinti Lietuvos gyventojus.

Karantinas buvo atšauktas/sušvelnintas kai infekuotų/susirgusių buvo DAUGIAU, negu karantino paskelbimo metu. 

Toliau valdžia skelbė - VIENINTELIS išsigelbėjimas yra VAKCINA. 

Nors elementaru yra tai, kad peršalimo ligų atvejais nesusidaro ILGALAIKIS  imunitetas,  TAIGI vakcinacijos efektas geriausiu atveju yra trumpalaikis. Elementaru yra tai, kad virusas MUTUOJA,  todėl reikės NAUJOS vakcinacijos naujo viruso atveju, ty VIENKARTINĖ  vakcinacija NEišsprendžia klausimo. 

VAIKAMS šis virusas nesukėlė nors kiek rimtesnių medicininių problemų. TAČIAU, valdžia paskelbė (ir jos apmokami “žinovai” pritarė) - BŪTINA skiepyti ir vaikus.  Valdžia vaikams paskelbė - sulaukus 12 metų vaikai jau TURI TEISĘ nebeklausyti TĖVŲ (jie gali skiepytis ir prieš tėvų valią). Valdžia naudojo savo aparatą baimei ir nerimui sukelti vaikų tarpe, jas neabejotinai turės daugiametes pasekmes psichinei sveikatai. 

Per  2021 m balandžio mėn paskelbta virš 350 mokslinių tyrimų apie coroną infekciją. Trečdalis žmonių užsikrėtusių šiuo virusų neturi jokių klinikinių simptomų. Vaikų tarpe besimptominiai atvejai sudaro iki 46,7 %.

Mažesnis besimptominių atvejų kiekis yra vyresnių žmonių tarpe, o taip asmenų be sunkių gretutinių ligų tarpe. 

Norvegijoje numatydami  corona viruso infekcijos plitimo prognozes  skaičiuojama,  kad 40% visų atvejų bus besimptominiai (ir organizmas pats išsivaduos nuo viruso). Atskirai vertinami atvejai, kai besimptominiam  žmogui vėliau atsiranda klinikiniai ligos požymiai. 

ISLANDIJOS duomenimis - 
iki 60 metų amžiaus grupėje 7200 žmonių buvo diagnozuota covid-19 ;
Numirė šioje amžiaus grupėje  - 2 ligoniai. Mirtingumas - 0,028%
60-69 metų grupėje - susirgo 722 asmenys; mirė - 3. Mirtingumas- 0,42%
70-79 metų grupėje- susirgo 336 asmenys; mirė - 5. Mirtingumas- 1,51%.
80-89 metų grupėje- susirgo 115 asmenys; mirė- 14. Mirtingumas- 12,17%
90 metų ir virš grupėje susirgo 41 asmuo; mirė - 6. Mirtingumas -14,63%. 

Mieli Lietuvos žmonės , pamąstykite apie savo sveikatą, apie coroną infekciją, apie covid-19 ligą ir apie mūsų valdžią. Taip pat pagalvokite apie skaičius ir jų VERTINIMĄ - 
numirė 6 ligoniai iš 41 …
pasveiko 35 ligoniai  iš 41 …
Kas / koks yra geras rezultatas, kas / koks yra blogas rezultatas...
Nepamirškite - Viskas turi SAVO KAINĄ.
( ir laisvė, ir sveikata…)

Sėkmės mums visiems

Lietuvos gyventojų
PASIPRIEŠINIMO OKUPACIJAI CENTRAS