R. Valatka: Lietuva Goro provincijoje ir kitur Afganistane gynė JAV ir NATO sąjungininkus

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/rvala... 2021-08-19 12:04:00, skaitė 686, komentavo 3

R. Valatka: Lietuva Goro provincijoje ir kitur Afganistane gynė JAV ir NATO sąjungininkus

Vienas garsiausių tarybinių laikų propagandos profesionalų, buvęs leidinio „Tarybinis pedagogas“ darbuotojas, šlovinančių odžių Leonidui Iljyčiui Brežnevui rašytojas Rimvydas Valatka, nepamiršta savo amato.

Po to kai NATO patyrė visišką pralaimėjimą Afganistane ir ten į valdžią grįžo Talibanas, vyriškis pasidalino savo įžvalgomis apie Lietuvos pasiekimus kovos lauke.

„Ąžuoliukai Goro provincijoje yra Lietuvos laimėjimas. Kaip ir milijonai, išleisti Goro provincijai atstatyti. Tie milijonai rodo ne tik tai, kad galime būti empatiški vargstantiems ir skurstantiems, bet ir galime būti patikimi sąjungininkai“, - visuomeniniuose tinkluose informavo buvęs leidinio „Tarybinis pedagogas“ darbuotojas, šlovinančių odžių Leonidui Iljyčiui Brežnevui rašytojas.

Pasak R. Valatkos, „Lietuva Goro provincijoje ir kitur Afganistane gynė JAV ir NATO sąjungininkus. JAV ir NATO sąjungininkai gina Lietuvą“.

„Tai yra tūkstantį kartų svarbiau už išleistus milijonus“, - atskleidė vienas produktyviausių šiuolaikinės lietuviškos propagandos meistrų.

Su visomis auksinėmis analitiko mintimis galima susipažinti čia:

odyo-04.png