Ruošiuosi rugsėjo 10-tai. Kad landsberginės šūdmusės bijotų ir į akis dujų nepripurkštų

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-19 12:32:00, skaitė 1175, komentavo 23

Ruošiuosi rugsėjo 10-tai. Kad landsberginės šūdmusės bijotų ir į akis dujų nepripurkštų

Aš jau nieko nebijau, nes esu lansberginių šūdmusių apdergtos Lietuvos pensininkas. Vergas neturi ko prarasti. Iš manęs jie jau atėmė Žmogaus teises, sutrypė Lietuvos Konstituciją.

Lansberginiai išsigimėliai užgrobė valstybę, todėl mano pareiga visomis priemonėmis šią valstybę ginti. Tai mano konstitucinė pareiga.

Visų Lietuvos priešai nenupurkš, visų nesusodins į kalėjimus, o mes landsbergių šaiką į Lukiškes pasodinsime. Privalome pasodinti.

Aš piktas. Tam turiu pagrindo. Šitie landsberginiai išsigimėliai mane diskriminuoja bet kokios iš Afrikos ir Azijos atsibasčiusios valkatos atžvilgiu, jie man moka mažiausią ES pensiją, nepaisant vidutiniško, tarp ES valstybių, šalies BVP.

Landsberginės padugnės sugalvojo naują daugiamilijoninę vagystę. Jie šimtus milijonų iš mūsų pavogtų eurų skiria konteinerinių namukų nuomai, kad čia apgyvendinti musulmonus, amžinus Europos priešus, lietuvių tautos genocido įrankius. Tai Lietuvos kolonizacija svetimtaučiais, lietuvių Tautos genocidas.

Lansberginės padugnės mus žudo su nepatikrintais medicinos preparatais, karantinais, trypia Lietuvos Konstituciją ir Žmogaus teises.

Mūsų sąskaita gydomi ir šeriami tūkstančiai valkatų iš viso pasaulio. Dabar tik šios valkatos turi Žmogaus teises, kurios iš mūsų landsbergių šaikos atimtos, tik šitie valkatos dabar tusi teisę į nemokamą gydymą, nemokamą maistą, nemokamą būstą ir kitą socialinę rūpybą! Iš mūsų, Lietuvos piliečių, ši teisė atimta.

Landsberginė šaika yra amoralūs idiotai, padugnės ir vagys. Šitų landsberginių šūdmusių, moralinių ir lytinių iškrypėlių, vagių-recidyvistų vieta – Lukiškės!

Rugsėjo 10 dieną aš eisiu į lemiamą mūšį su Lietuvos priešais, taikliai pramintais „landsbergių šaika“. Šituos vaikiškus maudymosi akinukus su dviem varlėmis užsidėsiu tam, kad landsberginės šudmūsės bijotų, o jų siunčiami kiborgai man dujų į akis nepripurkštų.