Daktaras Tomas pataria: Norint suvaldyti mirtiną virusą - pirmiausia reikia susitvarkyti su antivakseriais

Autorius: Daktaras Tomas Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-08-31 13:59:00, skaitė 924, komentavo 13

Daktaras Tomas pataria: Norint suvaldyti mirtiną virusą - pirmiausia reikia susitvarkyti su antivakseriais

Asmeniškai PGR testu testuojuosi kasdien, nors ir skiepijausi bei dirbu iš namų. Niekada nežinosi, kada pasigavai mirtiną virusą. Tuos testus reiktų žmonėm naudoti privalomai kaip ir skiepus.

Aplamai tie, kurie nevakcinuoti turėtų nešioti specialų ženklą ant rūbų, kurį visi galėtų matyti iš tolo ir laikytis atstumo.

Nesivakcinuojantiems privaloma įvesti komendanto valandą, leidžiant lauke per dieną būti ne ilgiau pusvalandžio trumpai išvesti šunį, kartą per savaitę nueiti į specialiai jiems skirtą parduotuvę su antrarūšėm prekemė. To užtikrinimui galima pasitelkti GPS apykojes, kurias galėtų uždėti policija. O būstuose sumontuoti mikrofonus ir kameras, kad būtų galima įsitikinti, jog neskleidžia antivakserių propagandos kitiems žmonėms.

Taip pat neleisti keliauti tarp savivaldybių, atostogos tik griežtai nustatytose stovyklose, kur nebūtų kontakto su normaliais žmonėmis. Taip pat negalima leisti sportuoti, lankytis kavinėse, normaliuose medicinos centruose (tik pas vietinį felčerį nuotoliniu būdu). Grožio salonai, kirpyklos taip pat neleidžiami.

Gerai, kad bus uždraustas viešasis transportas, nes kitaip normalūs žmonės turėtų rizikuoti važiuodami su šiais laukiniais.

Galima užsikrėsti ne tik virusu, bet ir minties bacila - antivakseriai eina pries tautą ir negalima jų nuomonės klausyti, nes gali užkrėsti partijos išdavyste ir normalius piliečius.