Rugsėjo 10: laidojau Draugą, o PIŠistai mėgino laidoti Lietuvą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-09-13 13:29:00, skaitė 532, komentavo 2

Rugsėjo 10: laidojau Draugą, o PIŠistai mėgino laidoti Lietuvą

Rugsėjo 10 d. buvau Draugo dr.Henriko Ostrausko laidotuvėse, su kuriuo mokiausi mokykloje, universitete, draugavau 62 metus. Pabuvau kiek laidojimo salėje prie Petro ir Povilo bažnyčios, o apie 10 valandėlei nužygiavau į Katedros aikštę, į Šeimų sąjūdžio mitingą.

Už Vilnelės tilto išvydau mane pasitinkančius policininkų būrelius, kurie atidžiai apžiūrinėjo einančius pėsčiuosius.

O koks išvakarėse buvo triukšmas, kiek išpilta purvo, kiek bauginimų. Viskas susieina: prieš mėnesį PIŠistų organizuotos „riaušės“, purvas ant Astros Astrauskaitės, Seime besislapstantys, kaip blakės, menkystos ir idiotai drebančiomis kinkomis...

Abejonės nebuvo, ruda PIŠistų chunta ir vėl imsis teroro. Šitie baisesni net už Sovietinius okupantus Sąjūdžio laikais. Šitie - tuometinių okupantų subproduktai, jų vaikai ir degeneravę anūkai. Tokių tarp PIŠistų dauguma. Tai ypač bjauri rudų liberalfašistinių blakių veislė. Nieko, ištraiškysime. Bijo, dreba, nebe daug parazitams liko gerti Lietuvos kraują. Lietuva tai matė ir atsimins. Net einant į Sąjūdžio renginius neteko matyti tokių pareigūnų gaujų.

 https://www.youtube.com/watch?v=ylmNQItXARQ

PIŠistai manė, kad ir vėl jiems pavyks organizuoti riaušes, kažkur prie Lukiškių aikštės, už puskilometrio nuo Seimo, akmenų tam paruošė. Nepavyko, patys sau sutrukdė, persistengė su kordonais prie kelių, su bauginimu, areštais.

Pavyko pasisakyti "Delfi" tiesioginiame eteryje. Šį transliacijos fragmentą perkėliau į Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=LHRWlO3sdTI

Sulaukiau daug palankių atsiliepimų, sulaukiau dozės purvo iš PIŠistų įtakotuko. Atsakiau: "A.Puklevičiui: lakštingala negali nečiulbėti, o vagis negali nemeluoti". 

AfD atstovo kalbos jau klausiausi grįždamas į Petro ir Povilo bažnyčią.

Aikštės prieigose buvau apdovanotas Naujuoju Testamentu, užkalbinau Prof.Vytautą Radžvilą, su kuriuo paėjau puskilometrį, išgirdau jo mintis apie nūdieną, išsakiau raginimą „Nacionalinio susivienijimo“ partijai imtis aktyvesnės veiklos, neapsiriboti pareiškimais.

Turėjau tądien dar kartą pasisakyti... prie Draugo kapo... "Dievas pasikviečia geriausius, blogi ir Jam nereikalingi".

Lietuva dar gyva, o aš pasimelsiu, su man dovanotu Testamentu rankoje, kad Dievas suteiktų malonę valdančiai PIŠistų chuntai ir, in corpore, pasikviestų kuo greičiau juos pas save. Na, o jei ir Jam šitie durniai soroš-švabininkai  nereikalingi, te lemia jiems pritinkamą vietą šioje ašarų pakalnėje, kur nors visuomenės pakraštyje, kad negalėtų kenkti Lietuvai.