Loreta Fokienė: KAS ir KUO rūpinasi?

Autorius: Loreta Fokienė Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-09-14 15:47:00, skaitė 514, komentavo 3

Loreta Fokienė: KAS ir KUO rūpinasi?

Jūs manote, kad kažkam rūpi Jūsų sveikata? Neapsigaukite! Stebėkite, analizuokite priimamus sprendimus.

Tai, kas šiuo metu vyksta, neturi nieko bendra su rūpesčiu atskirais žmonėmis. Tai rūpestis plano įvykdymu. Komjaunuoliai niekur nedingo, tik pakeitė išorinę formą, prisiekė kitai partijai, segi kitus ženkliukus, klauso kito vado.

Kad ir į kokį blizgantį ar spalvotą popierėlį vyniosi smirdantį daiktą, jo smarvė nuo to nesumažės! Manote jie to nežino ir nejaučia?


Buvo laikas, kai dar stebėjausi žmonių patiklumu ir naivumu. Juk viskas sakoma atviru tekstu! Ypatingai iškalbingas vienas ministras. Ne mažiau iškalbingi ir faktai - iš lūpų į lūpas sklindantys pasakojimai apie sveikatos sutrikimus po vienos viešai reklamuojamos procedūros, pačių procedūrininkų patirti dalykai, sirgimas liga, kuria tarsi ir neturėtų būti sergama...

Nebesistebiu niekuo. Giliai miegančių nepažadins zvimbiančios kulkos. Beje, tai jau vyksta.


Kam reikalingi judantys besieliai kūnai? Tik jų dėka ir vyksta šis žaidimas. Jie - tokie patys įkaitai kaip tie, likę už galimybių ribos. Tik to nei mato, nei girdi, nei jaučia... Intuicija buvo išjungta dar gerokai prieš susileidžiant pirmąją dozę.

- Man baisu, - prasitarė bičiulė.

Baisu ko? Tų, kurie demonstruoja galią, tačiau patys bijo?! Žinoma, niekam to neprisipažins. Jie - tik vykdytojai, patys prisiėmę savo naštą. Tik atrodo, kad sąžinę galima parduoti. Ji niekur nedingsta ir tyliai registruoja viską, ką savininkas daro. Ar nedaro.

Gyviesiems viskas bus gerai. Net jei ir teks kažkiek save suvaržyti. Vyresnieji ne to matę - jie atlaikys. Ir padės tiems, kurie dar nemoka, bet nori be patogumų ir tariamų ,,gėrybių" būti.

 

 

 

 

 

Kaukės krenta ne tik viename sostinės pastate. Ir tai labai gerai, net jei kol kas sunku per smarvę ir jos paskleistus dūmus įžvelgti šviesą, įkvėpti gaivaus oro gurkšnį.


Tikrieji dvasios didvyriai veikia tyliai, bet užtikrintai. Vien savo buvimu jie sklaido debesis ir parodo saulę, kuri ir tamsią dieną niekur nėra dingusi.

Žmogus lieka žmogumi, kad ir kokios išorinės sąlygos jį supa.

Pasitikėkite.
Likite tvirti savo pasirinkimuose.
Būkite tais, kurie drąsina, įkvepia, dovanoja viltį.
Švieskite ir šildykite tuos, kurie ištiesia pagalbos ranką.
Ir nežadinkite giliai įmigusių - jiems sapnas yra tikresnis už gyvenimą.

Viskas yra ir bus gerai.