Dulkys tujindamas ėmė siuntinėti SMS'us

Autorius: Audrius Nakas Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/dulky... 2021-10-21 20:58:00, skaitė 1145, komentavo 9

Dulkys tujindamas ėmė siuntinėti SMS'us

Kairėje – Dulkys. Dešinėje – Dulkio platinami paveiksliukai visuomeniniuose tinkluose.

Kasdieniais nusišnekėjimais, melais ir sukčiavimais garsėjantis Landsbergių funkcionierius Dulkys, šiuo ypač atsakingu periodu įstatytas vadovauti Lietuvos sveikatos apsaugos ministerijai (kaip kažkada atsakingu momentu į svarbią vietą buvo įstatytas toks Kaktys, tas kuris Vyriausybės vardu pasirašė Mažeikių naftos dovanojimo sutartį), nutarė visus tujinti ir pradėjo siuntinėti SMS'us.

„Tavo artimiesiems ir draugams reikia tavęs sveiko. Kreipkis https://koronastop.lrv.lt/lt/vakcina arba 1808 ir pasiimk tau priklausančią nemokamą vakciną nuo COVID-19 ligos“, - rašoma atsiųstoje žinutėje.

dulkys%20sms.jpg

Na, jei jau tujintis, tai tujintis, ką darysi.

Klausyk, Dulky.

Pirma – rekomenduoju tau daugiau nesiųsti savo nesąmonių su vaistų reklama į mano asmeninį telefoną. Ar aišku tau?

Antra – man visiškai vienodai, ar tavo artimiesiems ir tavo draugams reikia tavęs sveiko, ar nesveiko. Čia tavo problemos, pats jomis, Dulky, ir rūpinkis. Patikėk, man tai tikrai neįdomu, iš kur tu imi ir vartoji kokius nors mokamus ar nemokamus vaistus. Tai tavo asmeninis reikalas, supratai tu? Gerbiu tavo privatumą.

Trečia, jei jau parašei, tai primenu tau, Dulky, kad jau ilgą laiką neatsakai į daugybę pateiktų klausimų nuo . Aš, mano kolegos, bei, manau, dar nemažai Lietuvos žmonių tų atsakymų iš tavęs laukia. Tad vietoj savo pigių reklaminių SMS'ų atsiųsk tai, ko tavęs prašoma, gerai?

Ar išgirdai mane tu, Dulky? Ar tau dar kas nors, bičiuli, neaišku? Klausk, jei neaišku. Sėkmės tau, Dulky.

P. S. Ir dar, Dulky, pasirūpink tu, kad Sveikatos apsaugos ministerijoje keltų telefonų ragelius, bent kažkokios naudos iš tavęs būtų.

Keli susiję:

A. Dulkio prašoma pateikti informaciją apie trejiems metams į priekį užpirktas vakcinas

Dulkiui priminta, kad nėra gerai nesilaikyti įstatymų, neteikiant prašomos informacijos

SAM niekas ragelių nekelia, Dulkys bando apsimesti debiliuku