Apie pasaulinio elito veislyną, arba viską lemia kadrai. Prof.V.Katasonovas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-10-24 23:33:00, skaitė 1126, komentavo 0

Apie pasaulinio elito veislyną, arba viską lemia kadrai. Prof.V.Katasonovas

Jau penki metai veikia Swiss Policy Research» (SPR). Mano nuomone, tai vienas geriausių informacijos šaltinių pasaulyje apie pandemijas ir su jomis susijusias temas (medicinines, ekonomines, politines, kultūrines, etines).

2021 m. spalio 6 d. šioje svetainėje pasirodė įdomi apžvalga "WEF ir pandemija". Jame aprašomas Pasaulio ekonomikos forumo (WEF) vaidmuo rengiantis "pandemijai" ir naudojant kovą su ja kaip "Didįjį perkrovimą" (WEF prezidento Klauso Schwabo terminas). Apžvalgoje pabrėžiami šie punktai.

Pirma, 2019 m. spalio 18 d. Niujorke kartu su Billo Gateso fondu surengtas mokymo renginys "Event 201". Buvo imituojami įvykiai, susiję su koronaviruso atradimu, psichozės plitimu, "pandemijos" paskelbimu ir pasaulinio lokdauno įvedimu.

Antra, dar prieš "pandemiją" WEF bendradarbiavo su Billo Gateso ir Rokfelerio fondais dėl skaitmeninio žmonių identifikavimo siekiant juos kontroliuoti. Pagrindinis skaitmeninio identifikavimo pagrindimas buvo žmonių "sveikata". Skiepijimas buvo pripažintas veiksmingiausiu visuotinio identifikavimo būdu.

Trečia, ypatingą vaidmenį atliko Klauso Schwabo knyga "COVID-19: The Great Reset" (2020 m.). Joje teigiama, kad "pandemija" turėtų tapti pagrindu pertvarkyti visus žmogaus gyvenimo ir visuomenės aspektus ir pereiti prie vadinamojo inkliuzyvaus kapitalizmo.

Apie šias WEF kryptis jau daug rašyta; ypač daug apie tai rašiau knygoje "Skaitant Švabą". Inkliuzyvus kapitalizmas ir Didysis pertvarkymas. Atviras sąmokslas prieš žmoniją" (М.: Книжный мир, 2021).

Tačiau yra dar viena WEF veiklos sritis, susijusi su "pandemijos" klausimu, apie kurią nepakankamai pranešama. WEF jau seniai dalyvauja nustatant, atrenkant, mokant ir skatinant žmones, kurie tampa pasaulinio elito politikos formuotojais. 1993 m. WEF pradėjo programą Global Leaders of Tomorrow "Pasaulio lyderiai rytoj". 2004 m. ji buvo pertvarkyta į programą Young Global Leaders "Jaunieji pasaulio lyderiai". Programa dažnai vadinama trumpiniu "Global Leaders". WEF nelabai reklamuoja šios veiklos turinį. Daugelyje šalių WEF turi "savo žmones", kurie tyliai ieško ir atrenka kandidatus vietoje.

Pagal šią programą rengiami politikos ir viešojo administravimo lyderiai, kurie po kurio laiko tampa ministrais, ministrais pirmininkais ir valstybių prezidentais. WEF taip pat yra tam tikros kategorijos jaunų žmonių tramplinas tokiose srityse kaip žiniasklaida, verslas ir kultūra. Per 28 programos gyvavimo metus WEF daugelyje pasaulio šalių sukūrė kritinę masę "savo žmonių". Keista, kad dauguma šalių vienodai reaguoja į nurodymus "iš viršaus", kuriuos duoda JT ir jos specializuotos institucijos, Pasaulio bankas, TVF, PPO, OECD ir kitos.

Kai Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) 2020 m. kovo mėn. paskelbė apie "pandemiją", daugelio šalių vadovai, taip pat jų sveikatos apsaugos ministrai ir kiti pareigūnai priėmė tai kaip savaime suprantamą dalyką. Nors tuo metu sveikatos specialistų nuomone, net nebuvo pagrindo kalbėti apie epidemiją. Kai PSO ir kitos tarptautinės organizacijos pateikė "rekomendacijas" dėl karantino ir uždarymo, dauguma šalių jas priėmė kaip privalomą įsakymą. Jie taip ir padarė, žlugdydami savo ekonomiką ir sukeldami baimės atmosferą tarp žmonių. Kai PSO "rekomendavo" visuotinį skiepijimą, didžioji dauguma šalių, kaip darnus choras, vėl nusprendė skiepytis, nors pasaulyje nebuvo jokių vakcinų, o tik eksperimentiniai preparatai.

Buvęs "Pfizer" viceprezidentas daktaras Michael Yeadon, griežtai kritikavęs vyriausybių veiksmus "pandemijos" klausimais, atkreipia dėmesį į nepaprastą šių veiksmų nuoseklumą: "Dešimtys ir dešimtys vyriausybių sako tą patį melą ir daro tuos pačius neveiksmingus dalykus, kurie akivaizdžiai atima gyvybes. Pažeidžiamos konstitucijos ir kiti įstatymai, įvedami "sveikatos pasai", atliekami priverstiniai skiepijimai. Daugelio pagrindinių medicinos mokslo nuostatų nepaisoma. Šiuos įsakymus vykdo būtent tie "kūrybingi jauni lyderiai", kurie praėjo WEF programų filtrus.

SPR apžvalgoje daroma išvada: "Per koronaviruso pandemiją keli WEF programos "Global Leaders and Global Shapers" (jaunimo pasaulinių lyderių programa) absolventai atliko svarbų vaidmenį skatinant "nulinio viruso"(zero-covid strategies) strategijas, draudimus, privalomą kaukės dėvėjimą ir "skiepų pasus". Galbūt tai buvo iš esmės nesėkmingas bandymas apsaugoti visuomenės sveikatą ir ekonomiką, o gal tai buvo bandymas skatinti pasaulinę darbotvarkę... o gal ir viena, ir kita.

Per daugelį metų WEF programomis pasinaudojo tūkstančiai būsimų lyderių iš dešimčių šalių. Swiss Policy Research išskyrė grupę tų, kurie, jų nuomone, veikia kaip uoliausi pasaulinio elito politikos formuotojai COVID-19 pandemijos projekte. Pateikiame šį sąrašą:

Jeffrey Zients yra Baltųjų rūmų koordinatorius, atsakingas už JAV atsaką į pandemiją (nuo 2021 m.);

Stéphane Bancel yra "Moderna Pharmaceutical Corporation" generalinis direktorius;

Jeremy Howard yra įtakingos lobistinės grupės Masks for All "Kaukės visiems" įkūrėjas;

Leana Wen - CNN nulinio kovido (zero-covid) analitikė;

Ericas Feigl-Ding yra "Twitter" aktyvistas ir "zero-covid" ideologas;

Gavin Newsom, Kalifornijos gubernatorius;

Devi Sridhar - britų profesorius, "Zero Covid" ideologas;

Jacinda Ardern - Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė;

Emmanuel Macron yra Prancūzijos prezidentas;

Sebastian Kurz Austrijos kancleris ;

Angela Merkel, Vokietijos kanclerė;

Jens Spahn - Vokietijos sveikatos apsaugos ministras;

Tony Blair - buvęs Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas ir pasaulinio skiepų paso lobistas (global vaccine passport).

Šiame sąraše yra asmenų, kuriuos WEF jau seniai įdarbino. Pavyzdžiui, Angela Merkel 1993 m. buvo įtraukta į "jaunųjų lyderių" grupę pirmaisiais programos metais. 2003 m. - Geoffrey Zientsas, o 2005 m. - Gavinas Newsomas. Emmanuelis Macronas prie grupės prisijungė 2017 m., likus metams iki tapdamas Prancūzijos prezidentu.

SPR apžvalgoje pateikiami ilgesni lyderių, dalyvavusių VEF programoje, sąrašai. JAV, Jungtinės Karalystės, Kanados, Naujosios Zelandijos, Vokietijos, Europos Sąjungos, Šveicarijos, Šveicarijos...

Paviršutiniškas žvilgsnis į sąrašus leidžia daryti išvadą, kad pasaulinio elito agentų, dalyvaujančių "pandemijos COVID-19" operacijoje, yra kur kas daugiau. Pavyzdžiui, JAV sąraše yra Billas Gatesas, kuris 1993 m. praėjo pro WEF filtrus. JAV sąraše - geriausių Silicio slėnio IT vadovų pavardės. Pavyzdžiui, "Google" įkūrėjų Sergejaus Brino ir Larry Page'o, kurie WEF programą baigė atitinkamai 2002 ir 2005 m., vardai.

SPR apžvalgoje daroma išvada: "Pasaulio ekonomikos forumas Davose iš tiesų dalyvavo strateginiame koronaviruso pandemijos valdyme, daugiausia dėmesio skirdamas pandemijos panaudojimui kaip skaitmeninės transformacijos ir skaitmeninių tapatybės sistemų diegimo visame pasaulyje katalizatoriui.

https://www.fondsk.ru/news/2021/10/23/ob-odnom-pitomnike-globalnoj-elity-ili-kadry-reshaut-vse-54739.html