Prezidentas V. Landsbergis: jie dabar verčiami tapti vietinio satrapo kariuomene

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/prezi... 2021-12-12 22:08:00, skaitė 408, komentavo 3

Prezidentas V. Landsbergis: jie dabar verčiami tapti vietinio satrapo kariuomene

Šalies šviesuliu tituluojamas Lietuvos prezidentas Vytautas Landsbergis.

Lietuvos prezidentas Vytautas Landsbergis, daugelį metų kol kas nesėkmingai siekiantis valstybės vadovo titulo ir formalaus įteisinimo, pasisakė apie tai, kuo Baltarusijos režimas paverčia pabėgėlius, kurie per Lietuvą stengiasi patekti į Vakarų valstybes, pirmiausia Vokietiją.

Apie tai politikas parašė savo naujausioje esė „SIŪLAU TRUPINĖLĮ RAZUMO“.

Kol broliai uzurpatoriai murdo Gudiją ir likusį aptręštą pasaulį, vertėtų bent pasunkinti jiems batkos patyčių duoną. Žodynas!

Žinoma, ten pasieny seniai nėra jokių „migrantų“, tik apgauti benamiai, Minsko fašistų apvogti belaisviai.

Net be dokumentų. Jie dabar verčiami tapti vietinio satrapo kariuomene, naujos rūšies specdaliniais su vielų kirpimo replėmis ir sušalusiais vaikais, kad įsiveržtų ir užimtų nurodytas vietas. Ką daryti?

Pradėkim nuo pavadinimo: satrapo vergų kariuomenė, kuri užiminės ne savo teritoriją nešaudydama. Jau esu sakęs, ją turėtų atremti tvirtos, parengtos moterys“, - įžvalgomis visuomeniniuose tinkluose pasidalino V. Landsbergis.

Ekspertai.eu primena, kad V. Landsbergio minimi žmonės pirmiausia bėga iš tų valstybių, kur daugelį metų, prisidedant ir Lietuvai, buvo diegiama Vakarų demokratija ir Vakarų teisingumas.