LT jėgos struktūros pasirengusios apsaugoti patriarcho balkone ir jo gerbėjų po balkonu garbę

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/lt-je... 2022-02-16 17:42:00, skaitė 642, komentavo 11

LT jėgos struktūros pasirengusios apsaugoti patriarcho balkone ir jo gerbėjų po balkonu garbę

Dvasininkijos atstovas, kunigas Ričardas Doveika perspėjo visuomenę „visuomenės susipriešinimas, pratrūkęs protestais šių metų Sausio 13-ąją, nepateisinamas“ ir to negalima leisti pasikartoti Vasario 16-ąją.

Apie tai skelbiama nepriklausomo Žmonių partijos portalo publikacijoje „Kunigas Doveika: jei kartotųsi tai, kas vyko šių metų Sausio 13-ąją, tai būtų spjūvis į veidą“.

„Vasario 16-oji yra ne šviesos ir tamsos ar visuomenės ir valdžios grumtynių diena: tai – diena, kai piliečiai švenčia savo valstybę“, - išaiškino kunigas.

Pasak garsaus dvasiškio „jei Vasario 16-ąją bent iš dalies kartotųsi tai, kas vyko šių metų Sausio 13-ąją, tai būtų ne protestas prieš valdžią, o bjaurus spjūvis tautiečiui į veidą“.

Minėtas kunigas ypač pagarsėjo, kai atskleidė, kad „kuris šiandien vis dar atsisako vakcinuotis, turi suprasti, kad jis atsisako gėrio“.

R. Doveika taip pat yra informavęs, kad „šitame krašte lietuviai niekada taip gerai negyveno, kaip gyvenam mes dabar“.

Ekspertai.eu primena, kad š. m. Sausio 13-ąją prie Seimo susirinkę žmonės nušvilpė šalyje veikiančius vasalus ir kolaborantus su oficialia Rusijos Federacijos valstybės paslaptimi, Lietuvos prezidente Dalia Grybauskaite, kuri 1991 m. per kruvinus sausio 13 įvykius ramiai sau darbavosi Lietuvos priešų pusėje ir vargo nematė.

Kad nekiltų jokių nesusipratimų, Lietuvos teritorijos administratoriai rengiasi ypač kruopščiai, apie tai daugiau ekspertai.eu publikacijoje „Vasario 16-ąją sostinėje grasinama sudeginti didžiulį šiaudinį ožį – Vilnius rengiasi gynybai“.

Tikimasi, kad Lietuvos prezidento, Žmonių partijos patriarcho kalba, sakoma iš balkono Vilniaus Pilies gatvėje, sulauks didžiulio susirinkusiųjų palaikymo.

O nepatenkintieji tiesiog nebus prileisti prie to balkono per patrankos šūvį – tokiu būdu šią šventinę dieną Lietuvoje sužydės vienybė, taip kaip parašyta Lietuvos himne.

Tiesiogiai šventę bus galima stebėti „PressJazz TV“ kanale čia: