Rinkimų karštinė prasideda

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: http://revoliucija.org/2016/01... 2016-01-25 01:58:59, skaitė 1636, komentavo 0

Rinkimų karštinė prasideda

Rinkimų įkarštis auga, formuojasi koalicijos, šalia šalį atvedusių ant bedugnės krašto senųjų valdančiųjų partijų gimsta naujos, iš pirmo žvilgsnio, politinės jėgos, kurios valdžios melo iškankintam lietuviui, tiek kartų dešiniųjų apgautam rinkėjui siūlo gundančią, lyg ir alternatyvą dabartinės valdžios savivalei?.. Tačiau „naujosios“ jėgos kažkaip savo rusofobiniu ir kraštutiniu dešiniuoju liberalizmu sunkiai maskuoja savo ideologines sąsajas su kraštutiniais dešiniaisiais marginalais, su radikalais, nacionalistais, pagaliau, su Smetona-fašistu.

Jų ideologinė eilutė yra būtent tokia – išorinės grėsmės (imigrantai, rusai puola) ir vidinės grėsmės (nepatriotai) išgąsdintam vidutiniam statistiniam lietuviui jie siūlo stabilumą, saugumą, komfortą vienos tautos, vieno reicho, vieno fiurerio valstybėje. Jie nesiūlo daryti revoliucinių pakeitimų visuotinės korupcijos valstybės sistemoje, keisti neteisingą socialinę santvarką – jie siūlo geresnes vergavimo sąlygas, bent iki rinkimų, todėl vidutinio lietuvio reikalai jiems nelabai rūpi. Jie nesiūlo taikiai sugyventi su kaimynais pagal visuotinai pripažintus tarptautinių santykių principus, jie siūlo dalyvauti gaujoje ir plėšikauti kartu su gauja. Jie nesiūlo ginti tautos suvereniteto, jie siūlo keisti požiūrį į suverenitetą ir pakeisti konstituciją taip, kad okupantas jaustųsi Lietuvoje komfortiškai. Jie nesmerkia JAV/NATO invazijų, agresijų, spalvotų revoliucijų, provokacijų, kišimosi į kitų valstybių vidaus reikalus, kas ir yra tiesioginė imigrantų, visuotinio ekonominio nuosmūkio bei tarptautiniio nestabilumo šaltinis ir priežastis – jie gerbia dramblį (šarikovas) net tada, kai dramblys ruošiasi juos visus paaukoti vardan savo interesų.

Jie kuria neregėtą dalyką – „tautinę kairę“? Tai kas – su klumpėmis, žagre ar spragilais? Gal rūtų vainikėliu? Nacionalinis interesas vienpoliariame pasaulyje, kuriame dominuoja ir siautėja JAV, – JAV jie jau prisiekė liokajišką ištikimybę, – tai kas? Koks nacionalinis interesas pasaulyje, kuris nepalieka vietos net teorinei nacionalinio suvereniteto galimybei? Jie svaiginasi „aktyvaus neutraliteto“ idėja NATO karinės organizacijos, kuri bombarduoja visus,net savo vakar buvusius sąjungininkus, kada karo vanagams šauna į galvą, sudėtyje!

Kartais, man rodosi, jie bando save įtikinti, labai rimtais veidais, kad dantukų fėja egzistuoja, kaip ir kiti Holivudo pasakų personažai. Ir kuo daugiau jie atitrūksta nuo tikrovės, kuo garsiau skamba jų projektai, pareiškimai, konferencijos (stebina, kad jie turi tiek daug galimybių savo projektus viešai transliuoti), tuo labiau matosi Valinskas-2 projekto esmė – surinkti milžinišką Lietuvos žmonių nepasitenkinimą parsidavusia, galutinai susikompromitavusia, rinkėjų pasitikėjimą praradusia valdžia ir atiduoti jų balsus …. parsidavusiai konservatorių-socdemų-liberalų valdžiai dar 4 metams. Garo jie gamina daug, tačiau visą garą jie nuleis į švilpuką, o ne į garvežį. Yra akivazdus dalykas – ko jie nekritikuoja, tam jie ir tarnauja. Jų rimtumas yra labai juokingas.

Kiekvieną kartą, kai dešiniųjų korupcija, savivalė pasiekia socialinio sprogimo ribą, dešiniukai ima staiga kalbėti socialistine retorika, suokia apie socialinę lygybę, gerovę visiems ir tuoj pat po rinkimų padaro „naktinę“ reformą, kurios pagalba apiplėšia naivuolius rinkėjus, o nepatenkintus dar ir sušaudo. Taip tęstis nebegali, laikas pagaliau skirti pelus nuo grūdų ir nebebūti naudingais idiotais. Nelipkite ant to paties grėblio – jis per 25 metus baigia jau lietuviui galvą sudaužyti. Realius pasikeitimus apgailėtinoje Lietuvos galutinai sudešinėjusioje realybėje gali pasiūlyti tik reali kairė, o ne vaikiška kairumo liga, populistinė retorika – tik SOCIALIZMAS gali kažką keisti. Visi į Frontą! Socialistinį Liaudies Frontą! Tai tavo kova ne dėl garbės ar valdžios – dėl gyvybės ir ateities!