Welcome refugees ar Welcome terorists!?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/welcome-ref... 2016-03-05 11:20:45, skaitė 2667, komentavo 0

Welcome refugees ar Welcome terorists!?

Europoje knibždėte knibžda teroristų, kuriuos visus į Europą sukvietė Angela Merkel ir ES biurokratija. Europa skina nusikaltėliškos „Welcome refugees“ politikos vaisius. Tai kokiu tikslu sukvietė Angela Merkel Artimųjų Rytų teroristus į Europą? Šiuo metu galima tik įtarti. Galvoti, kad ji nesupranto, ką reiškia jos „atvirų durų politika“, kad į Europą iš Artimųjų rytų atvyksta teroristai, gali tik naivuolis.

Angela Merkel turi vieną geriausių žvalgybų pasaulyje, analitinius centrus, ištobulintą visų piliečių ir bankų transakcijų sekimo sistemą. Kaip ji puikiai sugeba kovoti su kitaminčiais, kaip ji moka slėpti atvykėlių nusikaltimus, mes matome ir įsitikiname kiekvieną dieną, o štai su teroristais, jos sukviestais per specialiai jiems atvertas Europos ir Šengeno sienas, jai kovoti nesiseka.

Geriau teroristus sekasi demaskuoti ir su jais kovoti mažesnėms ir silpnesnėms valstybėms, kurios nekvietė nei „refugees“, nei „terorists“. Teroristus sėkmingai demaskuoja aktyvūs ES piliečiai ir visuomeninės organizacijos.

Šiandien Europa skina nusikaltėliško „Merkelizmo“ vaisius: gaudo po Europą išsibarsčiusius teroristus, kovoja su jų ardomąja veikla.

O gal ir ne kovoja, o tik imituoja kovą, o iš tikrųjų iki šiol remia teroristus?

Mano manymu, jeigu būtų noras teroristus išgaudyti, tai, esant šiuolaikinėms galimybėms, padarytų per vieną dieną. Aš drįstu teigti, kad tai kovos su terorizmu imitacija, nes į Europą suvaryti teroristai ES valdovams reikalingi Europos piliečių terorizavimui ir baltosios rasės naikinimui.

Taigi, kelios butaforinės scenos iš muilo operos apie „kovą su teroristais“ tų, kurie visą tą terorizmą užveisė, išpenėjo ir į ES atsivežė.

Uniformos teroristų armijai

Ispanijos URM pranešė, kad policijai pavyko perimti 20 tūkstančių komplektų uniformų, kuri buvo skirta „Islamo valstybės“ ir „Frontas an-Nusra“ teroristams. Konteinerius buvo bandoma išvežti kaip humanitarinę pagalbą. Ispanijoje už šią kontrabandą buvo areštuoti septyni asmenys. Ispanijos žurnalistų žodžiais šios amunicijos pakaktų, kad „ekipiruoti armiją“. Konteineriai su uniforma buvo uždeklaruoti kaip drabužiai.

„Policijos operacijos pasekoje neutralizuotas aktyvus ir gerai organizuotas komercijos tinklas, kurio pagrindine užduotimi buvo tiekimas, rėmimas ir stiprinimas IV“, – sakoma Ispanijos VRM pranešime.

Du iš trijų konteinerių buvo sulaikyti kontrteroristinės operacijos metu Valensijos uoste, vienas – Alchesire. Aficialių asmenų žodžiais, krovinys keliavo į Sirijos ir Irako rajonus, kuriuos kontroliuoja „Islamo valstybės“ teroristai.

Europolo direktorius Robas Veinraitas (Rob Wainwright) pasakė: „Mūsų vertinimu 5 tūkstančiai europiečių įtariami tuo, kad dalyvavo kariniuose konfliktuose užsienyje. Dauguma iš jų sugrįžo į ES valstybes ir sukelia rimtą grėsmę mūsų saugumui“. Jo žodžiais, kalbama apie organizuotą, ryžtingą ir gerai aprūpintą tarptautinę teroristų organizaciją, kuri veikia Europos miestų gatvėse.

Teroristai slapstosi Austrijoje!

Austrų dienraštis Krone pranešė, kad keli sirų karo nusikaltėliai iš Asado specialiųjų tarnybų slapstosi Austrijoje. Visuomenės teisių gynimo organizacija „Mujremon“ aptiko per internetą daugybę nusikaltėlių suradusių prieglobstį Europos miestuose.

Tokių „pabėgėlių“ šios organizacijos nuomone turėtų būti apie 5000. Savo puslapyje mujremon.com ši visuomeninė organizacija viešina nuotraukas galimų žmogžudžių ir kankintojų, išsislapsčiusių po ES miestus.

Švedijos teisingumas irgi jau aptinka pirmuosius į šalį atvykusius teroristus. Viena iš Sirijos atvykusio teroristo byla jau pasiekė Švedijos teismą.

Ar gali būti sėkminga kova su teroristais ES viduje, jeigu ES remia Turkiją, kuri savo ruožtu atvirai remia Islamo teroristus, juos ginkluoja, ir netrukdomai leidžia teroristams pereiti jos sieną į Siriją ir Iraką?

Apie Turkijos vaidmenį remiant tarptautinį terorizmą pasakoja su islamo teroristais kovojančios grupuotės atstovai, yra tai patvirtinanti dokumentinė medžiaga. Tokios medžiagos internete – neišsemiami klodai.

Tai su kuo kovo 7 dieną tarsis ES vadovai dėl pabėgėlių? Su teroristų remėja Turkija? O gal su teroristais? Kuo Turkija, vykdanti kurdų genocidą, skiriasi nuo „Al-Kaidos“ ar „Islamo valstybės“?

Algimantas Lebionka

Šauksmas