Rusija sunaikino jau beveik visus Ukrainai skirtus šarvuočius „Bradley“ (N-16 video)

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/rusi... 2023-06-15 17:01:00, skaitė 571, komentavo 14

Rusija sunaikino jau beveik visus Ukrainai skirtus šarvuočius „Bradley“ (N-16 video)

Ukraina prarado daugumą pėstininkų kovos mašinų „Bradley“ dėl to, kad Vakarai neįvertino Rusijos kariuomenės pajėgumų, rašo InfoBRICS .

„Ukrainos puolimas vyksta, tačiau Kijevas beveik nepasiekė matomos sėkmės. Priešingai, socialiniuose tinkluose pasklido sunaikintų „Leopard“ tankų ir Ukrainai dovanotų pėstininkų kovos mašinų „Bradley“ vaizdai. Dėl šios priežasties kai kurie ekspertai prognozuoja, Ukraina ir dar vieną geopolitinę NATO nesėkmę“, – teigiama leidinyje.

InfoBRICS įvardija dvi priežastis, kodėl Vakarai apsiskaičiavo. Pirma, klaidinga Kijevo ir jo sąjungininkų nuomonė apie Rusijos armijos kovinius pajėgumus, antra, nerealūs lūkesčiai, dedami į NATO mokymus ir Ukrainos kariams skirtą įrangą.

Briuselis ir Kijevas lažinosi, kad Rusijai trūksta karinių pajėgumų, vadams trūksta ryšių, reikalingų sudėtingoms operacijoms koordinuoti, kariams trūksta pasirengimo ir moralės, rašo autorius. Jo nuomone, tai lėmė tai, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos žeminai prarado daugumą kovinių mašinų.

Kaip prieš dieną pažymėjo prezidentas Vladimiras Putinas , Ukrainos kontrpuolimas tęsiasi nuo birželio 4 d., tačiau dėl Rusijos karių drąsos ir teisingo karių organizavimo Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms nepavyko išspręsti jai skirtų užduočių. bet kuriame sektoriuje ir jie patiria didelių nuostolių.

SN inf.