Vaido Žemaičio kreipimasis į saugumo tarnybas ir į visiškai nesusigaudančius dundukus

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vaid... 2023-07-04 16:50:00, skaitė 629, komentavo 37

Vaido Žemaičio kreipimasis į saugumo tarnybas ir į visiškai nesusigaudančius dundukus

Mylėdamas Lietuvą ir gerbdamas LR Konstituciją, pareiškiu, kad turiu savo asmeninę nuomonę apie stojimą į NATO ir manau, kad Lietuva į NATO įstojo pažeidžiant visus LR galiojančius įstatymus. Kelių parsidavėlių politikų saujelė Lietuvą įkišo į NATO be referendumo, kuris jiems nepavyko, nes žmonės anuomet nepasirašė į NATO ir stoti nenorėjo.

Referendumas (2002m.) dėl Lietuvos stojimo į NATO nepavyko – iniciatoriams nepavyko surinkti pakankamai parašų, kad būtų surengtas visuotinis balsavimas.

Referendumą Lietuvoje, pasak Konstitucijos, „Valstybei ir Tautai svarbiausiais klausimais“ gali inicijuoti tik Seimas arba ne mažiau kaip 300.000 šalies rinkėjų.

LR Konstitucija. 9 straipsnis. Svarbiausi Valstybės bei Tautos gyvenimo klausimai sprendžiami referendumu.

Lietuvos saugumo tarnybos po ilgų mėnesių darbo, sako, jau beveik pasiruošusios liepos 11–12 dienomis Vilniuje vyksiančiam NATO viršūnių susitikimui ir po truputį pereidinėja į saugumo užtikrinimo operacijos vykdymo etapą. Skaičiuojama, kad viso renginio saugumu rūpinsis iki 12 tūkst. pareigūnų ir karių.

Planuojama, kad į NATO viršūnių susitikimą Vilniuje atvyks 48 užsienio šalių delegacijos, kurias sudarys apie 2,4 tūkst. narių, tarp jų – 40 valstybių vadovai.

Pareiškiu, kad gerbiu LR Konstituciją ir laikau Lietuvos įvarymą į NATO antikonstituciniu veiksmu. Tie, kas tai padarė ir tai palaiko, yra tikroji penktoji kolona Lietuvoje ir ji veikia prieš Lietuvos Respubliką. Tai yra tikrų tikriausi priešai ir išdavikai. Vieni iš bukumo, kiti iš nežinojimo, o didžioji dalis yra tiesiog parsidavėliai, kuri prekiauja savo valstybe kaip prostitute.

Kreipiuosi į saugumo tarnybas, kad jas apraminčiau ir sutaupyčiau jų lėšas. Neplanuoju dalyvauti šiame NATO renginyje ir nežadu organizuoti jokių protesto akcijų, neplanuoju pasitikti NATO narių su jokiomis vėliavomis. Liepos 11-12 dienomis planuoju pjauti nudžiūvusią pušį savo kieme ir iš savo teritorijos nekelsiu kojos. Todėl galite būti ramūs ir neeikvoti savo jėgų bei valstybės lėšų tuščiai – sekti kiekvieną mano žingsnį ir laukti provokacijų. Mano giliu įsitikinimu, šio renginio ignoravimas yra pati geriausia protesto forma, kuomet tiesiog jo metu užsiimi savo ūkio darbais. Todėl, raginu ir kitus, kurie žada pasitikti NATO okupantus su trispalvėmis, nedaryti klaidos ir neatrodyti idiotais. Trispalvės yra keliamos švenčių progomis, todėl atvykę okupantai pamanys, kad jums tai didžiulė šventė ir jūs iškilmingai švenčiate.

Vaidas Žemaitis Lekstutis