Rusija išprotėjo! Įves lyties keitimo draudimą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/rusi... 2023-07-08 16:56:00, skaitė 388, komentavo 7

Rusija išprotėjo! Įves lyties keitimo draudimą

Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos pirmininkas Viačeslavas Volodinas pasveikino rusus su Šeimos, meilės ir ištikimybės diena, taip pat pažadėdamas, kad per šį mėnesį Rusijos Federacijos Valstybės Dūma nuspręs įvesti lyties keitimo draudimą.

Parlamentaras priminė, kad dieną prieš tai, liepos 7 d., Čekijos prezidentas Petras Pavelas pareiškė, kad su Rusijos pergale „bus sunaikintos visos vakarietiškos vertybės“.

„Žodžiu, jis paskelbė, ką daro Vašingtonas ir Briuselis. Jie nori primesti mums svetimas pseudo vertybes, sugriauti mūsų žmonių tapatybę“, – sakė Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos pirmininkas, pabrėždamas, kad Vakarų šalių planai „pasmerkti žlugti“.

Volodinas atkreipė dėmesį, kad prieš metus Rusija priėmė įstatymus, draudžiančius netradicinių seksualinių santykių, LGBT asmenų ir pedofilijos propagandą. „Liepos mėnesį priimsime sprendimą uždrausti lyties keitimą“, – pareiškė Volodinas

Primename, kad lyties keitimo draudimo įstatymo projekte numatytas ne tik lyties keitimo operacijų būdu draudimas, bet ir lyties keitimas dokumentuose. Galimybės keisti lytį panaikinimą dokumentuose parengė Rusijos Federacijos teisingumo ministerija.

SN inf.