Aš, Eduardas Vaitkus, sakau GANA ir kviečiu Lietuvoje įvesti Įstatymo diktatūrą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/as-e... 2023-09-05 21:07:00, skaitė 939, komentavo 13

Aš, Eduardas Vaitkus, sakau GANA ir kviečiu Lietuvoje įvesti Įstatymo diktatūrą

Mes ėjome, ėjome, 30 metų ėjome… Ir nepastebėjome, kaip moralė ir padorumas tapo – mūsų valdžiai – nebe šio pasaulio dimensija.
Todėl Lietuvos Konstitucijos ir Seimo nario priesaikos laužymas dabar yra kasdienybė, o kyšis teisėtai vadinamas paskola. Tokie valdžios veiksmai atėmė Viltį ir milijonas pasirinko Tremtinio dalią.

Tuo tarpu Lietuvos valdantieji toliau tęsia savo politiką, paklusniai vykdydami visus užsienio nurodymus, jau skelbia naują ultra siekį – mūšio lauke nugalėti branduolinę valstybę, nes visi tos valstybės gyventojai yra teroristai, kaip teigia kai kurie Seimo nariai.

Tai reiškia tik viena – ne tik Lietuvos žmonių, bet ir Lietuvos valstybės sunaikinimą. Todėl aš, Eduardas Vaitkus, Lietuvos pilietis, sakau – GANA. Gana kištis į kitų šalių vidaus reikalus. Gana dalyvauti kraujo upių liejime svetimose žemėse, ir stebėtis mūsų strateginio partnerio cinizmu.

Saugumas Europoje negali būti dalomas: arba visi esame saugūs, arba niekas nėra saugus. Todėl sėsti prie derybų stalo yra neišvengiama.

O neapykantos kurstymas Lietuvos kaimynų atžvilgiu turi būti nutrauktas.

Visiškai akivaizdu, kad užsienio šalių agentai, tiek Lietuvos Seime, tiek ir visuomeninėse erdvėse, turi būti įvardinti. O saugumo struktūroms neturi būti leista dalyvauti Lietuvos politiniame gyvenime ar būti užsienio jėgų įrankiu.

Visiškai akivaizdu, kad priešintis vietiniams okupantams yra ne tik Lietuvos piliečių teisė, bet ir pareiga, numatyta Lietuvos Konstitucijoje.

Apie Generalinės prokuratūros problematiką ir teismų ydas net nekalbėsiu – jos visiškai akivaizdžios,  visiems suprantamos ir nebegali būti daugiau toleruojamos.

Visiškai akivaizdu, kad energetiniai resursai privalo būti valstybės, o ne privačiose tarpininkų rankose, kad gyventojams būtų siūlomos maksimaliai mažos kainos.

Visiškai akivaizdu, kad lytys yra dvi – vyras ir moteris, iš jų gimsta vaikas, ir jis turi mamą ir tėvą.

Visiškai akivaizdu, kad visada nereikia bijoti atsiklausti Lietuvos piliečių nuomonės dėl dalies Lietuvos nepriklausomybės savanoriško atsisakymo.

Absurdas, kad Centrinis rinkimų balsų skaičiavimo kompiuteris yra ne valstybės, o ne nežinia kokiose privačiose rankose.

Visiškai akivaizdu, kad įstatymų leidžiamoji valdžia privalo būti atskirta nuo vykdomosios valdžios – Seimo narys negali būti ir ministru.

Visiškai akivaizdu, kad demokratine ir civilizuota valstybė yra ta, kurioje laikomasi įstatymų ir aukščiausi šalies politikai nelaužo valstybės konstitucijos.

Todėl aš, Eduardas Vaitkus, sakau GANA ir kviečiu Lietuvoje įvesti Įstatymo diktatūrą.

Konstatuoju – Lietuvos politinėje erdvėje nėra jėgos, kuri norėtų įgyvendinti šias elementarias, bet gyvybiškai svarbias užduotis.

Todėl aš, Eduardas Vaitkus teikiu Lietuvos žmonėms savo kandidatūrą Prezidento rinkimuose ir kviečiu visus kanditatus viešai diskusijai – kaip sustabdyti Lietuvos naikinimą.

Nuomonių įvairovė praturtina Lietuvą ir tai turi tapti vienybės, o ne skaldymo ir skaidymo įrankiu.

Sėkmės mums visiems.

Eduardas Vaitkus
Lietuvos gyventojų pasipriešinimo okupacijai centras
Kont.: el. p. gana@gana.lt, VšĮ „Gana yra gana“