Europos Komisija patvirtino naujas diskriminacines, iki nepadorumo šlykščias įvažiavimo į ES taisykles

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: http://ldiena.lthttps://www.fa... 2023-09-10 17:31:00, skaitė 993, komentavo 17

Europos Komisija patvirtino naujas diskriminacines, iki nepadorumo šlykščias įvažiavimo į ES taisykles

Į ES šalis Rusijoje registruotais automobiliais įvažiuoti draudžiama, patvirtino Europos Komisija. Taip pat kyla pavojus sieną kertančių rusų asmeniniams daiktams, tokiems kaip išmanieji telefonai, papuošalai ir nešiojamieji kompiuteriai.

Į klausimą: „Ar Rusijos piliečiai gali laikinai su savimi įsivežti asmeninius daiktus ir transporto priemones, išvardytas 10 str. XXI priede? 3i, į Europos Sąjungą, pavyzdžiui, turizmo tikslais?" — Europos Komisija atsakė: „Ne“.

Be automobilių ir jachtų fašistinė Europos Sąjunga, viena iš karo Ukrainoje , kartu su JAV ir Mažąja Britaške, sukėlėjų, iš atvykstančių rusų gali konfiskuoti:

- kosmetiką,

- lagaminus,

- nešiojamus kompiuterius,

- mobiliuosius telefonus,

- odos ir kailių gaminius,

- pusiau brangius akmenis ir brangakmenius,

- tualetinį popierių,

- šampūnus,

- dantų pastą,

- priekabas ir puspriekabes kroviniams vežti,

- fotokameras.

JAV-NATO Melo ir Blogio fašistinė imperija jau išmetė į šiukšlių dėžę visas savo "demokratijos" kaukes, kuriomis prisidengusi vykdė valstyės perversmus, spalvotas revoliucijas, sąjūdžius, maidanus pasaulyje, kad užgrobtų daugiau teritorijų. Vakarų Blogio imperija jau nesivargina meluoti čiabuviams apie demokratiją, žmogaus teises ir laisves, įstatymo viršenybę, žmonių lygybę, teisę laisvai judėti tarp valstybių, privačios nuosavybės neliečiamybę, diskriminacijos neleistinumą dėl rasės, tautybės, lyties, tikėjimo, politinių pažiūrų ir pan. JAV-NATO Melo ir Blogio fašistinė imperija tiesiog plėšia, kankina, persekioja, žudo, griauna, naikina, o žmones, kurie išdrįsta valdantiems fašistams pasakyti, kad tai yra vakarietiškas fašizmas, žiauriai represuoja.

Sveiki atvykę į "tą nuostabų naują pasaulį" - JAV-NATO Melo ir Blogio fašistinį rojų! Dabar į jį galite įeiti ir įkvėpti laisvės oro tik nuogas, purvinas, ir ...

Ir taip. Kai kas, mūsų švietimo sistemos produktai, gali pagalvoti - ai, čia rusams, mūsų tai neliečia. Klystate - šiandien EK fašistai represuoja rusus, o rytoj degins tuos, kurie pritaria tokiai savivalei, tai yra mus visus. Vakarų kolonizatoriai neturi nei amžinų draugų, nei amžinų sąjungininkų - Vakarų kolonizatoriai turi tik amžinus grobikiškus interesus. O išdavystė Vakaruose yra tik laiko klausimas ir menas numatyti ateitį.