Nacių šuo Gunko tiesiai iš Kanados parlamento., arba kaip Kanados premjeras naciui užpakalį bučiavo

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-09-26 21:52:00, skaitė 319, komentavo 1

Nacių šuo Gunko tiesiai iš Kanados parlamento., arba kaip Kanados premjeras naciui užpakalį bučiavo

Kanados parlamentas plojo 98 metų SS Galicia divizijos „veteranui“ Jaroslavui Gunko. Kanados ministras pirmininkas Trudeau ir okrainos prezidentas, bei jo žmona, džiaugsmingai plojo karo nusikaltėliui, kuris sėdėjo šalia Kanados armijos vyriausiosios vadovybės parlamento VIP galerijoje.

Anglosaksų masiniai durininimo organai rašė:

„Zelenskis ir Trudeau pagerbia Jaroslavą Gunko, kuris Antrajame pasauliniame kare kovojo pirmosios Ukrainos divizijos gretose“.

Tačiau naujieji Hitlerio darbų tesėjai kukliai nutylėjo, kad ši divizija priklausė SS.

O štai šioje nuotraukoje ponia, apsirengusi mėlynai, kuri stovi už Zelenskio, yra Kanados ministro pirmininko pavaduotoja Chrystia Freeland, nacių nusikaltėlio ir Goebbelso propagandisto Mykhailo Chomiak, redagavusio nacių laikraštį Krokuvoje, anūkė.

„Nejučiomis plojo SS veteranui“.

Po ovacijomis pasitikto „Waffen SS“ nusikaltėlio, nacizmo reabilitacijos spektaklyje dalyvavę klounai dabar bando išsiskalbti pridergtas kelnes, apsimesdami, kad nežinojo ir nesuprato kam plojo.

Kanados Bendruomenių rūmų pirmininkas Anthony Rota atsiprašė. Ir jis mano, kad to pakanka.

Nuo ko viskas prasidėjo?

Zelionkos vizito Kanados parlamente metu, į parlamentą buvo pakviestas šlykštus senis, 98 metų Jaroslavas Hunka.

Pranešėjas Rota pareiškė, kad Hunka yra didvyris, po to publika jį pasitiko audringais plojimais.

Sekmadienį Rota paskelbė oficialų pareiškimą, kuriame apgailestavo dėl to, kas įvyko. Jis pabrėžė, kad apie jo ketinimus nežinojo nė vienas iš kolegų parlamentarų ir Okrainos delegacijos narių.

„Ši iniciatyva buvo visiškai mano iniciatyva“, – sakė pranešėjas. „Ypač noriu atsiprašyti Kanados ir viso pasaulio žydų bendruomenių. Aš prisiimu visą atsakomybę už savo veiksmus“.

Aišku, šis nacis neatsiprašė nei Kanados karių, kovojusių su nacistiniu žvėrimi ir padėjusių savo galvas. Aišku, šis niekšas neatsiprašė buvusios TSRS gyventojų, nukentėjusių nuo SS divizijos „Galicija“ genocido. Ir mano senelių jis neatsiprašė.

Čia mes matome grynų gryniausią melą. Kodėl?

Pasirodo, Trudeau asmeniškai susitiko su į Kanados parlamentą pakviestu SS nusikaltėliu ir tikrai žinojo, kas yra jo svečias. Internete buvo aptiktas Jaroslavo Gunko anūkės Teresės įrašas.

Prie nuotraukos užrašas:

„Senelis laukia Trudeau ir Zelenskio priėmimo kambaryje“.

Tačiau pagrindinis klausimas yra toks: kai Kanados parlamento pirmininkas Rota pakvietė nusenusi esesininką, ką jis norėjo tuo parodyti ir ką pasiekti? Čia viskas aišku. Visa tai įvyko zelionkos atvykimo metu. Zelionka juk kariauja su Rusija, su rusais. O tokios smulkmenos kaip tarnyba SS, kuri Niurnbergo tribunolo nuosprendžiu buvo pripažinta nusikalstama organizacija, Kanados parlamento pirmininkui yra nereikšmingos smulkmenos.

Nelaikykime nacio Rotos neišmanėliu ir kvailiu – jis puikiai žinojo, kad kitų kovotojų prieš rusus iš praeities, iš Ukrainos teritorijos, išskyrus nacius, nebuvo.

Tai šliaužianti nacizmo reabilitacija. Kaip matome, Europoje ir Amerikoje nacizmas vėl kelia galvą. Mūsų užduotis yra užkirsti kelią tam!

P.S.

Tai ne klaida. Ir ne atsitiktinumas. Viskas dera net smulkmenose.

Pagrindinis klausimas: iš kur Kanadoje atsiranda SS divizijų kariai? Kaip jie ten atsidūrė, nes juk Kanados kariai kovojo prieš SS ir Vermachtą?

Bet jūs žinote atsakymus į šiuos klausimus.

P.P.S.

Minskas laukia Kanados atsiprašymo, kad į parlamentą pakvietė naci iš SS „Galicia“ divizijos. Baltarusijos užsienio reikalų ministerija komentavo Okrainos kilmės nacio pakvietimą į Kanados parlamentą.

„Esame įsitikinę, kad toks ciniškas požiūris į tūkstančių nekaltų nacizmo aukų atminimą nėra atsitiktinis incidentas, kaip dabar bando pateikti šio šou organizatoriai.

Noriu tik priminti, kad Baltarusijoje, per Didijį Tėvynės Karą, žuvo kas trečias gyventojas.