Širvintų glupstva Justino Marcinkevičiaus atminimo įamžinimui

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-10-24 04:24:00, skaitė 575, komentavo 2

Širvintų glupstva Justino Marcinkevičiaus atminimo įamžinimui

Skaudu dėl Tautos, kuri, it kokia avinų banda, satanistų vedama į globalizmo skerdyklą. 

Verčiami paminklai, trinamos gatvės, bet tik su lietuviškais vardais, o vietoj jų atsiranda paminklai vamzdžiui, zapai ir panašiems globalizmo sužalotų smegenų produktams. 

Tik pagalvokite, koks marinamos lietuvių tautos įžūlumas - sugalvojo statyti paminklą iškiliausiam nūdienos lietuvių poetui Justinui Marcinkevičiui. Tiesa, buvo sugalvota kažkokią tai beprotišką kėdė, bet juk užrašas lietuviškas, negalima. Kaip sakė vienas narkomanų ir spalvių partijos atstovas: reikia palikti erdvės ateičiai tiems, kas išstumia lauk lietuvius. Juk toks sorošizmo-švabizmo tikslas.

Sukilus patriotams prieš mūsų didžiavyrio niekinimą, pasirodė graži Širvintų miesto vadovų iniciatyva įamžinti Justino Marcinkevičiaus atminimą šiame mieste.

Spalio 19 d. Širvintų savivaldybės puslapyje www.sirvintos.lt pasirodė nuotraukos darbų, vienas kurių ir įamžins mūsų dainiaus atminimą.

imgonline-com-ua-Collage-ISYTwJEVWe.jpg

Širvintų puslapyje rašoma:

Nuo šiandien, spalio 19 d., iki lapkričio 2 d. kviečiame balsuoti ir rinkti VIENĄ labiausiai patinkantį Justino Marcinkevičiaus atminimo įamžinimo Širvintose idėjinį modelį! (mano pabraukta).

Nuotraukoje savivaldybės atrinkti keturi projektai. 

Nesitikėjau, kad iš tokio  Širvintų merės užmojo teliks štai tokia glupstva. Juk siūlė patriarchas pasodinti J.Marcinkevičiaus garbei medelį, pavyzdžiui baobabą. Nr. 4 taip ir yra - medelis, o prie jo numestas antkapis. Tokių esu matęs Kairėnų kapinėse Vilniuje. Dar bibliotekininkė, kurios biblioteką valdžia likviduoja ir ji, štai, sėdi nusiminusi ant popierių krūvos (Nr.3). Dar čia matau subombarduotą, sužeistą ir bintais suraišiotą palestinietį, laikantį rankose JTO "Žmogaus teisių deklaraciją" (Nr.2). Dar yra kažkoks niekelis nuo mamos bufeto, simbolizuojantis taiką "Mir" (Nr.1).

Kur šitiems niekingiems Širvintų menkniekiams prieš Vilniaus Vamzdį, jo idėjinį užtaisą! Tai bent "Idėjinis modelis" su gilia prasme: Tris Lietuvos dešimtmečiai nuleisti į kanalizaciją.

DSC_9755.jpg

Širvintų idėja smulkesnė - jokios idėjos. Gal kažkokia mikroskopinė, infuzorijos dydžio!

Aš padariau koliažą iš pernykščios savo nuotraukos greta bronzinio grafo Tiškevičiaus Palangoje.

Stovėtų štai toks Justinas Marcinkevičius, normalaus ūgio, simpatiškas lietuvis, savo tėvų žemėje, be jokios globalizmo sužalotų smegenų idėjos. Ateitų dėkingi skaitytojai, apsikabintų, padėkotų.

AVvXsEjpmrSfYvjMNr-Rev7y5rFEgIsZhHkaqzdbsbkorFJJUT5iBh_mFySxBSr8fptYwhuO6RqjcWLsa6rJkYeZsxZww68nixPDeQGtxMFAX2dZfSNlHMFvx61wqQgxucK2wyBHPMgIBbx2n5L3X3Q3FL-ixxIO8ESG4jREZbgiuSm6kVxbkoWYAx-9uXMl4-U

Jei tikslas susinaikinti, išvažinėti, "Globali Lietuva", "Lietuva 2050", tuomet labai tinka širvintiškių savivaldos atrinktos "idėjos".

Jūs man: - Negalima lyginti! 

O kodėl negalima?

Man, atrodo, kad lietuvių Tautai Justinas Marcinkevičius yra nei kiek ne mažesnė vertybė!

Kreipiuosi į Širvintų gyventojus:

Sustokite ir atsikvošėkite! Nenusiriskite iki Vilniau merijos "idėjinių modelių" lygio!

Nesenai patriarchui sukako 91 metai. Neišmeskite tų savo balvonų. Tokiam anūko paskirtam "Valstybės vadovui" turėtų tikti!

Lietuvoje yra normalių paminklų žinomiems žmonėms. Kelis pavyzdžius žemiau pateikiu:

vms8526-1024x683-1.jpg

IMG_3895.jpg

Žydų Tautai ir pasauliui reikšmingiems žmonėms: 

AVvXsEiEb_jRm0YUg_oordZbziz7BeDoSuur7h4g1DQjhsCN2mK8s70-GSePGCoQ02AHMsmN2f_bQhHhOBtlF43_ejqu96Dp4LVMMQwXs4xW0XO1vNmp-id51UW3zV24g8A6VKrS85mvAu_BSI9fgKeCxo_Wy0rYnkzH5dWXXMi2YoXAvjVXplIdBJjb1Bj-H7o=w318-h278

Labai tikiuosi, kad Širvintų žmonėms pakaks proto ir jie neterš savo miesto tomis savivaldybės atrinktomis glupstvomis. 

P.S. Širvitose turiu daug giminių, šiame mieste lankiausi daugybę kartų. Prie šio miesto kūrimo prisidėjo ir mano giminės. Šiam miestui nesu abejingas.