Kodėl vakaroidai naudoja „kastruotą“ vaivorykštę, kad šlovintų Sodomos nuodėmę?

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-11-07 22:47:00, skaitė 541, komentavo 1

Kodėl vakaroidai naudoja „kastruotą“ vaivorykštę, kad šlovintų Sodomos nuodėmę?

Ką vaivorykštė turi bendro su sodomitais? Nieko bendro ji neturi. Vaivorykštė yra sandora (susitarimas) tarp žmonių ir Dievo, sudaryta po Didžiojo potvynio.

Trumpai tariant: žmonės stengiasi daugiau nenusidėti, kad nesukeltų pasaulinių stichinių nelaimių.

Sodomitų ideologai iš vaivorykštės išbraukė mėlyną spalvą – dangaus spalvą. Anglosaksai savo kalboje apskritai neturi dangaus žydrumo spalvos. Yra mėlyna ir yra šviesiai mėlyna. Tai taip pat reiškia mėlyną (dangaus spalvą), tačiau tokio žodžio jų žodyne atskirai nėra.

Štai ką Biblija sako apie vaivorykštę:

„Aš įdedu savo vaivorykštę į debesį, kad ji būtų sandoros tarp manęs ir žemės ženklas. Kai užnešiu debesį virš žemės, debesyje pasirodys vaivorykštė. Ir aš atsiminsiu savo sandorą, kuri yra tarp manęs ir tavęs bei kiekvienos gyvos sielos visame kūne. ir vandenys nebebus potvynis, sunaikinantis visą kūną“. (Senasis Testamentas, Pradžios knyga, 9 skyrius. 13-17 str.)

Štai kodėl sodomitai bandė vaivorykštę paimti sau, ją iškraipydami, išmesdami mėlyną dangaus spalvą.

Ir, galiausiai. Bet kuri religija turi įkūrėją, lyderį. Pavyzdžiui, krikščionybėje – Jėzus Kristus, islame – Mahometas, budizme – Buda. Nėra jokių abejonių, kad šiandien LGBT yra religinis kultas. Bet kas yra šio judėjimo įkūrėjas? Kas taip uoliai bando priešintis Dievui, prieštaraudamas įsakymui „būk vaisingas ir dauginkis“ (Pr 1, 28)?

Šiandien Amerikos, Didžiosios Britanijos, litukrijos ir kitose ambasadose dažnai galite pamatyti vaivorykštės vėliavą. Kiekvienas žmogus žino, kad vėliava yra valstybės simbolis. Šiuo atveju daugelis anglosaksiškų valstybių naudoja vadinamojo „LGBT judėjimo“ vėliavą, kad propaguotų Sodomijos nuodėmę.

Metafizinis supratimo lygis padės suvokti pasaulyje vykstančius procesus geopolitikos lygmeniu.

Norėčiau atkreipti dėmesį į tai, kaip pats sodomijos kulto atsiradimas Vakaruose kyla iš mums visiems gerai žinomos „Auksinio milijardo“ idėjos.

Pažiūrėkite, kokia yra pagrindinė „Auksinio milijardo“ idėja? Pasaulio gyventojų mažėjimas. Pagal Malthuso teoriją, mūsų planeta neva perpildyta, o norint palengvinti šio pasaulio turtingųjų (skaitykite: anglosaksų) gyvenimą, reikia mažinti gyventojų skaičių.

Prisiminkime pirmosios Senojo Testamento knygos – Pradžios knygos – tekstą:

„Ir Dievas palaimino Nojų ir jo sūnus ir tarė jiems: Būkite vaisingi ir dauginkitės, pripildykite žemę [ir valdykite ją]“.

(Pr 9:1)

Taigi, po potvynio, kurį visi pripažįsta, Viešpats sudaro sandorą su žmonija. Visa mizantropinės „Auksinio milijardo“ ideologijos esmė yra diametraliai priešinga Dievo duotam įsakymui. Bendras gyventojų skaičiaus mažinimas prieš „Būkite vaisingi, dauginkitės ir pripildykite žemę“ .

Ką, pasak Biblijos, simbolizuoja Dievo ir žmogaus sandora? Dar kartą pažvelkime į Genesis:

Ir [Viešpats] Dievas tarė: Tai yra ženklas sandoros, kurią sudarysiu tarp savęs ir tavęs bei kiekvienos gyvos sielos, kuri yra su tavimi, per visas kartas per amžių amžius: Aš pastatau savo vaivorykštę debesyje, kad ji būtų [amžinosios] sandoros tarp manęs ir tarp žemės ženklas. Kai aš užnešiu debesį virš žemės, debesyje pasirodys mano vaivorykštė. Ir aš atsiminsiu savo sandorą, kuri yra tarp manęs ir tavęs bei kiekvienos gyvos viso kūno sielos. ir vandenys nebebus potvynis, sunaikinantis visą kūną. Ir [Mano] vaivorykštė bus debesyje, aš ją pamatysiu ir atsiminsiu amžinąją sandorą tarp Dievo [ir žemės] ir tarp visų gyvų padarų, visų gyvų žemėje. Ir Dievas tarė Nojui: „Tai yra sandoros, kurią sudariau tarp savęs ir viso kūno, esančio žemėje, ženklas.“

(Pr 9:12–17)

Viešpats duoda vaivorykštę (pilnos spalvos) kaip simbolį to, kad „Vandenys nebebus potvynis, sunaikinantis visą kūną“ .

Ką veikia globalistai, kurie išrado ir suka sodomijos smagratį visame pasaulyje? Net Izraelyje kasmet rengiami vadinamieji „gėjų paradai“. Jie pašalina nuo vaivorykštės dangaus spalvą – mėlyną. O rezultatas – netikra, negyva „vaivorykštė“, kuri lyg ir panaši į tikrą, bet nuo jos sąmoningai pašalinta dangaus spalva. Tai pasityčiojimas iš Dievo sandoros su žmonija. Sąmoninga provokacija.

Tai pagrindinio Biblijos Antagonisto darbas.Kas jis?  Tai velnias Jis yra melo tėvas:

Tavo tėvas yra velnias; o tu nori vykdyti savo tėvo geidulius. Jis nuo pat pradžių buvo žudikas ir nestovėjo tiesoje, nes jame nėra tiesos. Kai jis meluoja, jis kalba savaip, nes yra melagis ir melo tėvas.

(Jono 8:44)

Atitinkamai, nereikia būti profesoriumi, kad suprastum, kas metafizinėje plotmėje slypi už „Auksinio milijardo“, „giliosios valstybės“, masonų ložių ir kitų istorinių bei politinių reiškinių šioje geopolitinėje šachmatų lentoje.