Vietinė įžymybė Dovilė Filmanavičiūtė jau žino kas laimėtų Lietuvos karą prieš Rusiją

Autorius: Miss Sheep Šaltinis: https://www.facebook.com/MissS... 2023-12-21 19:17:00, skaitė 1219, komentavo 15

Vietinė įžymybė Dovilė Filmanavičiūtė jau žino kas laimėtų Lietuvos karą prieš Rusiją

Prieš porą savaičių Lietuvos šūdasklaida driokstelėjo gerąją naujieną, kad: apie 30 proc. lietuvių yra pasiryžę šalį ginti ginklu, o 60 proc. yra pasiruošę prie gynybos prisidėti kitais būdais. Taip pat VU specialistų atliktas tyrimas parodo, kad 81 proc. lietuvių palaiko nuolatinės privalomos karinės tarnybos vyrams idėją, visgi moterų karo tarnybos greičiau nepalaiko 27 proc. o tikrai nepalaiko – 38,8 proc.

Šią linksmąją statistiką labai tiksliai pailiustruoja tokios "influenserės" Dovilės Filmanavičiūtės gausiam sekėjų facebuke biūriui, papasakotas atsitikimas:

"Turėjom įdomesnį vakariuką. Net nežinau, kodėl dalinuosi, gal kad tą pošlykštį jausmą paleisčiau.Parvažiuojam namo po darželio. Iš paskos į uždarą kiemą su automatiniais vartais įvažiuoja Audi. Aš net nepastebiu šito fakto.

Kol išsikrapšton vaiką, susirenkam pirkinius, audi stovi vidury mūsų kiemo. Iš salono sklinda labai didelis garsas - lyg šokinėtų per radijo stotis. Maža ką - gal kažko laukia, gal į svečius pas kažką. Nors šmėkšteli mintis, kad žiauriai keista, kodėl nesiparkuoja į laisvą vietą. Nueinam namo, tėtį paleidžiam į vakarinį žingsnių rinkimo ratą.

Kai jis pareina ir persirenginėja, per langus mato, kad audi negali išvažiuoti iš uždaro kiemo, todėl spardo vartus. Išeina į balkoną ir paklausia, ką vairuotojas daro.

Ir prasideda… agresijos festivalis.

Keiksmai, riksmai, pasirodo su mėlynėmis nusėtu veidu, kiek blausiam kieme matosi. Vartus daužo, spardo, aš pradedu galvoti, kad pereis prie automobilių.

Akivaizdu, kad spardymas veikia atvirkščiai - jie nebeatsidaro pulteliu. Mes kviečiam policiją. Visas namas, kaip paaiškėja.

Tada LID 896 iš bagažinės išsitraukia įrankių dėžę, išdaužo visą vartų sistemą, agresija yra tokio lygio, kad prisifantazuojam dar daugiau.

Policijos nėr. Nors nuo 3 komisariato iki mūsų - kokios 2 min mašina.

Tiesiog per langą spoksom kaip 15-20 minučių kažkoks marozas kapoja plaktuku mūsų visų turtą, vadina mus sukom ir grąsina, kad visi tuoj užmigsim.Galvok ką nori.

Galiausiai vartai atsilaisvina, jis juos damuša rankomis.Išvažiuoja.

Dar po 15min skambina policija su klausimu, ar dar vietoj. Pasakom, kad išvažiavo.

Tai mes paieškosim, sako.

Nu. Suprantu, kad trūksta resursų, kad nieko nenužudė. Bet vis tiek - kas čia buvo? O kai neras, tai mums džiaugtis, kad gyvi? Vartams susimesim?"

Va jums ir reali iliustracija kiek gi sofos kariūnų, LT patrijotų, Okrainos rėmėjų ir nepavargstančių aukotojų atėjus dienai X pašokę bėgtų ką nors ginti, imtų ginklą į rankas ir su kuo nors kariautų!!! Jei kasdienėj situacijoje sostinės centre, Vilniuje, apie 19 val vakaro turim "infliuenserės" išstenėtą situaciją: visas namas stebi, kaip vienas Bachūras, iš Didžiosios Bė, pamažu kelia savo agresijos temperatūrą! Visas namas, visi gyventojai!

Ir nė vienas neišeina į kiemą? Nė vienas? O tas vienas vienintelis neskubėdamas gadina namo turtą stebint visiems namo gyventojams? Tai ir man tada paaiškinkit: kas čia buvo?