Ko negalima daryti su naciais. Istorinė nuoroda. Taikyti litukrijai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-02-02 21:45:00, skaitė 1143, komentavo 28

Ko negalima daryti su naciais. Istorinė nuoroda. Taikyti litukrijai

1) Neįmanoma susitarti su naciais ir rasti kompromisą... Bandymas dalytis su naciais, reiškia parodyti, kad kažką turi. Būkite tikri, gavę dalį, likusios dalies jie tikrai ateis.

2) Negalite tikėtis, kad naciai sustos patys. Iki šiol tokia patirtis nebuvo užfiksuota žmonijos istorijoje. Jie niekada nesustojo, ypač kai jiems kažką duodavo ir su jais ieškodavo kompromisų.

1938 m. gerasis Chamberlain atnešė „taiką visai kartai“, atiduodamas Sudetų žemę naciams. Naciai jam iškart „padėkojo“, po metų atvykę į visą Europą.

Naciai pacifistinius šūkius „Mes už taiką“ ir „Karui ne“ suvokia kaip pakeltą baltą vėliavą ir leidimą „tris dienas plėšti“.

Taigi, su jais negali būti jokio tarimosi ir jokių nuolaidų.

P.S.

Šiek tiek trumpai apie nacionalistus. Galima taikyti litukrijai.

Nacionalistai skirstomi į tris tipus: tautiškai mąstančius, tautiškai susirūpinusius ir tautiškai sužalotus.

Labiausiai paplitę yra du paskutiniai variantai ir jie yra nuostabus ir nepaprastai įdomus socialinių, psichologinių ir patofiziologinių tyrimų objektas. Tik būtina viena sąlyga. Jie turi sėdėti už aukštos tvoros, su vartais, aprūpintais geromis spynomis.

 Natūralios laisvės ir prieigos prie padidinto pavojaus šaltinių sąlygomis, nacionalistai akimirksniu virsta klasikine beždžione su granata. Be to, ši beždžionė kelia tiesioginį ir pagrindinį pavojų būtent tiems, kuriuos ji ketina išgelbėti ir apsaugoti.

 Nešališka nacionalistų „patriotinės“ veiklos rezultatų analizė leidžia daryti  išvadą: nacionalistų elgesys savo žemėje prilygsta okupantų elgesiui okupuotoje teritorijoje. Kaip to pavyzdys-trys dešimtys litukrijos nepriklausomybės nuo "kruvinojo Mordoro" metų....