Tai visų reikalas: prieš dvejus metus prasidėjo speciali karinė operacija…

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-02-24 20:00:00, skaitė 1012, komentavo 26

Tai visų reikalas: prieš dvejus metus prasidėjo speciali karinė operacija…

Nuo tos dienos jau praėjo dveji metai. Nuo tos dienos, kai mažai kas suprato, kas vyksta, ir visi sumišę ieškojo kokių nors naujienų iš okrainos.

Žmonės suprato, kad vyksta istoriniai įvykiai, bet nesuprato kas. Ir kas tada galėjo pagalvoti, kad tai truks ištisus dvejus metus ir net daugiau? Taip, niekas.

Per tą laiką viskas pasikeitė. Mus supantis pasaulis pasikeitė. Dabar matome, kad Rusijos negalima palaužti, o Amerikos ir euroreicho sankcijos nebėra tokios, kokios buvo anksčiau. Ir didžiajai daugumai pasaulio rusai nėra „atstumtieji“.

Ir Rusijos kariuomenė taip pat pasikeitė. Kad ir ką dabar apie tai rašytų tie, kurie sako, kad pokyčių nėra. Jie taip pat didžiuliai. Ji tapo daug stipresnė.

Ir Rusija taip pat labai pasikeitė. Ir taip pat į gerąją pusę. Didžiulė Rusijos visuomenės dalis nebenori gyventi kaip anksčiau ir verčia šalį modernizuoti bei pertvarkyti savo socialinę struktūrą. Ir tai taip pat yra svarbiausias teigiamas pokytis per pastaruosius dvejus metus, į kurį norėčiau atkreipti dėmesį.

Gyvenimas privertė keistis ir valdžios institucijas. Ir čia matome tiesiog milžiniškus pokyčius, lyginant su situacija prieš dvejus metus. Ir taip, žinoma, tai galėjo būti padaryta geriau. Tačiau tai, kas padaryta, yra didelis žingsnis į priekį.

Ir apskritai jau pradeda matytis tos būsimos Rusijos kontūrai, kurie bus... net ne Specialiosios karinės operacijos, o visų neramių 2020-ųjų rezultatas. Juk visos šios transformacijos jokiu būdu neapsiriboja SKO.

Ir pabaigai noriu pakartoti. Kaip šiandien apie tai sakė Rusijos Federacijos Prezidentas Vladimiras Vladimirovičius Putinas, STATYTI NAUJĄ RUSIJĄ – KIEKVIENO MŪSŲ REIKALAS...

Ateities Rusija bus pastatyta ir perduota į jos vaikų rankas, kurie padarys ją dar geresne.

RUSIJA-PIRMYN!