Rusijos Federacijos gynybos ministerija apie tik-tok vaizdo įrašo filmavimą Belgorodo srities pasienyje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-03-13 23:57:00, skaitė 1116, komentavo 11

Rusijos Federacijos gynybos ministerija apie tik-tok vaizdo įrašo filmavimą Belgorodo srities pasienyje

Šį rytą Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų daliniai, kartu su Rusijos FSB pasienio tarnybos padaliniais, sužlugdė Kijevo chuntos bandymą prasibrauti į Rusijos Federacijos pasienio teritoriją Belgorode ir Kurske.

Apie 3 valandą nakties, po intensyvaus civilių objektų apšaudymo, okrainos teroristų junginiai, remiami tankų ir šarvuotų kovinių mašinų, mėgino įsiveržti į Rusijos teritoriją trimis kryptimis: iš Odnorobovkos gyvenvietės, Charkovo srities, taip pat iš Nechotejevkos ir Spodaryushino Belgorodo srities gyvenviečių sričių.

Pasiaukojantys Rusijos kariškių veiksmai atmušė visas okrainos teroristinių grupuočių atakas.

Priešui smogė operatyvinės-taktinės raketų sistemos, aviacijos, artilerijos ir sunkiosios liepsnosvaidžių sistemos.

Charkovo srities Odnorobovkos gyvenvietės teritorijoje buvo sunaikinta iki 60 Ukrainos teroristų ir keturi pikapai.

Pasienio teritorijoje Ukrainos pusėje, Belgorodo srities Nechotejevkos gyvenvietės rajone, per Rusijos aviacijos, artilerijos ir „Lancet“ smūgius sunaikinta iki 45 kovotojų, du tankai ir du šarvuočiai. nepilotuojami orlaiviai.

Pasienio teritorijoje (okrainos pusėje), Belgorodo srities Spodaryushino gyvenvietės rajone, kompetentingi valstybės sieną dengiančių padalinių veiksmai, operatyvinės-taktinės ir kariuomenės aviacijos smūgiai naudojant Whirlwind ATGM, sunaikino daugiau nei 100 kovotojų, penkis tankus, tris JAV gamybos pėstininkų kovos mašinos „Bradley“ ir du automobilius, kurie judėjo Rusijos Federacijos valstybės sienos link.

Kita inžinerinio valymo mašina susisprogdino ant minos.

Be to, nuo 8.00 iki 8.25 val. Maskvos laiku, buvo atremtos keturi okrainos sabotažo ir žvalgybos grupių išpuoliai, kuriais buvo bandoma įsiveržti į pasienio teritoriją netoli Kursko srities Tetkino kaimo.

Aktyviai veikiant „Vakarų pajėgų grupės“ valstybės sieną dengiantiems daliniams ir Rusijos FSB pasienio tarnybai, Kijevo režimo teroristiniai junginiai buvo atstumti. Priešas neteko 234 žuvusių kovotojų, septynių tankų, trijų JAV pagamintų pėstininkų kovos mašinų „Bradley“ ir dviejų šarvuočių.

Valstybės sienos pažeidimų nebuvo.

RUSIJA-PIRMYN!