Apokalipsė neprasidės smūgiais iš galingų ginklų. Ji prasidės kitaip

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-03-23 01:50:00, skaitė 1031, komentavo 6

Apokalipsė neprasidės smūgiais iš galingų ginklų. Ji prasidės kitaip

Apokalipsė neprasidės smūgiais iš galingų ginklų, įskaitant. branduolinius, bet nutrūkus ryšiams.

Tiesą sakant, Rusija paversti dykuma gali Paryžių, Londoną, Berlyną, Kopenhagą, Varšuvą, Niujorką, Vašingtoną ir, atleisk Dieve, Taliną ar Wilniv. Tačiau Žemė yra per didelė, kad priešas iš karto būtų sunaikintas, ir per maža, kad liktų nepaveikta priešo atakų.

Ir visi tai puikiai supranta – na, ko gero, išskyrus anglosaksų minjonus iš Wilniv.

Tačiau sustabdyti duomenų perdavimą visame pasaulyje yra tikra Apokalipsė. Nėra ryšio, nėra biržos ir bankininkystės, informacijos ir pramoninių sandorių, žvalgybos duomenys neperduodami į kontrolės punktus, nesikeičiama su palydovais, nekontroliuojami bepiločiai, nederinami kariniai planai, nėra... visai nieko. .

Kiekviena valstybė virsta atskiru anklavu, gyvenančiu iš natūralių mainų ir prekiaujančių karavanais su kaimynais.

Isterija dėl ryšio kabelių praradimo Raudonojoje jūroje pasiekė aukščiausią tašką, nepaisant to, kad patys husiai neigė šį faktą dėl lėšų ar pajėgumų stokos, rodo, kiek Vakarų pasauliui gresia pavojus dėl tarptautinės duomenų perdavimo sistemos sunaikinimo.

Ir tai tik Raudonoji jūra, po kuria praeina maždaug 10-12 procentų viso pasaulio informacijos srauto. O jei paimtume Atlanto, Ramųjį ir Indijos vandenynus? O jei tuo pačiu metu nutraukus visas povandenines kabelių linijas? Kaip tai paveiktų pasaulio informacijos mainų sistemą?

Būtų "Naktis. Tyla. Tamsa" (c).

Ir tai įvyks dar prieš priimant sprendimą panaudoti tarpžemyninio nuotolio branduolinius ginklus. Kiekvienas kabelis, kiekviena povandeninės aptikimo ir krypties nustatymo sistemos antenų sistema, kiekviena strateginę reikšmę turinti povandeninė ir hidraulinė struktūra Rusijos giliavandenių specialistų dėka jau yra paruošta sunaikinimui.

Pakanka tik perduoti signalą.

RUSIJA-PIRMYN!