Konservatorių partija yra vos kelių Vytauto Lanzbergio pasekėjų įkaitė

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/silvi... 2017-02-17 16:08:49, skaitė 5131, komentavo 0

Konservatorių partija yra vos kelių Vytauto Lanzbergio pasekėjų įkaitė

Ar Dalia Grybauskaitė būtų turėjusi nors menkiausią šansą tapti Prezidente, be galingiausios tuometinės valdančiosios partijos palaikymo?

Žinoma, kad ne!

Ar Konservatorių partija Vytauto Lanzbergio komandos įkaitė?

Žinoma, kad taip!

Konservatoriai yra vos kelių Vytauto Lanzbergio pasekėjų įkaitė, ir turime pradėti suprasti vieną faktą gerbiamieji skaitytojai. Konservatorių partija yra Lanzbergių familijos įkaitė. Krikščionys Demokratai ir yra tikroji Konservatorių partija kuri be jokių problemų tarnautų mūsų rinkėjų interesams. Lanzbergistinis flangas yra paėmęs už kiaušinių visą konservatorių partijos valdymą ir tuo mes įsitikinome vos prieš kelias dienas, kai Lanzbergio anūkas buvo paprasčiausiai perrinktas partijos pirmininku ir tuo įtvirtino vieną esminį faktą. Konservatoriai pagal dabartinę vedamą politiką sekančiuose Seimo rinkimuose nepraeis būtiniausio 5 procentų barjero.

Suvaikėjusio Vytauto Lanzbergio čia kaltinti nereikėtų. Lanzbergistinio flango viršūnėlės nedrįso prieštarauti savo diedukui, nes, bet kuris prieštaraujantis politikas būtų buvęs suėstas visokių Juknevičienių, anūko ir Kubiliaus. Degutienė jau prieš porą metų buvo pastatyta į vietą, bet Degutienė pati yra susikompromitavusi dėl savo sūnaus protekcijų laimint įvairiausius valstybinius konkursus.

Kad Rusijos FSB turi kompromatus ant Grybauskaitės ir šitie kompromatai nepateko į Lietuvos spaudą, nelabai ir svarbu. Jeigu Grybauskaitei būtų taikytas impyčmentas, kas nutiko Paksui, Lietuvą vėl būtų kankinusi suirutė ir nežinia. Po Pakso apkaltos smuko visa Lietuvos ekonomika, nes užsienio investuotojai nebepasitikėjo niekuo. Visgi Pakso nuėmimą pateisinu, nes jis buvo paprasčiausias arogantiškas svetimų reikalų tvarkytojas. Jis buvo Borisovo marionetė. Pats apsišiko ir po to tapšnojosi, o tai, kad Paksas vis bando reabilituotis mes matome iš beprasmių užsakomųjų straipsnių apie jo dukrą Paksaitę. Nuolatos yra dedamos nuotraukos iš prabangių kelionių ir viešbučių, kad Lietuvos varguoliai matytų, kaip ji visur deginasi, plaukioja jachtomis mėgaujasi prabanga, ir tai yra taip primityviai reklamuojamo visų žmonių prezidento dukra.

Kur kas būtų buvę įdomiau stebėti, jeigu Konservatoriai savo lyderiu būtų išsirinkę vieną iš savo dabartinių mainstreaminių ideologų – Algį Ramanauską. Nėra jis jau toks kvailas, kaip visi galvojate. Arūnas Valinskas savo laiku irgi buvo Seimo Pirmininkas, ir mano žiniomis Valinskas yra Baudžiamosios Teisės magistras.

Man iki šiol iškyla klausimas. Kodėl Valinsko partija buvo taip greitai ir efektyviai nuimta nuo viso politinio vaizdo ir kaip oponentai labai gražiai sunaikino Valinskininkus iš vidaus, per tokius atrodo nekaltus skandalėlius kaip Saulius Stoma, kai abejotinos išvaizdos žurnalistė jį sugundė, ir jis žmogelis palindo po jos sijonu, o tada iš jo buvo išsityčiota. O vėliau pats Valinskas kalbėjo, kad jam buvo gėda dėl to, kad jo partijoje atsirado toks asilas kaip Saulius Stoma. Aišku Valinskas ko gero ir suorganizavo šitą istorija, nes Stoma galimai buvo pradėjęs ardyti Tautos ir Prisikėlimo Partiją iš vidaus, o dar po to kai įvyko Kedžių istorija ir dalis Valinskininkų pasuko į dirbtinai suformuotą Drąsos Kelio susivienijimą, kuris kaip ir Valinskininkai praėjo 5 proc barjerą ir pateko Seiman gavosi tokia košė, kad nebeišėjo suprasti. Kas su kuo, ir kas prieš ką.

Įdomiausia yra tai, kad visus užkulisinius politinius procesus, ir politikų pakilimus ir nugramzdinimus į nebūtį kontroliuodavo ir tebekontroliuoja alkoholio pramonė. Jie finansuodavo tuos politikus ir tas politines partijas, kurios veikdavo Alkoholio ir Farmacijos pramonės interesams plėsti. Paprastai kalbat užtekdavo, bet kuriai politinei jėgai užsiminti, kad reikia apriboti alkoholio reklamą, prekybą ir šita politinė grupė ar pavienis politikas jau kitos dienos rytą būdavo žiniasklaidos sumalamas į miltus. Politiniuose debatuose būdavo pasamdyti tokie perkami žurnalistai kaip Edmundas Jakilaitis, dabar jau ir Andrius Tapinas ir jie vykdydavo tai, ko nori užsakovas, šiuo atveju alkoholio pramonė.

Atkreipkite dėmesį į šiuo metu vykstančius ekonominius procesus!

Alaus gamintojai masiškai pradėjo uždarinėti alaus išpilstymo linijas. Praktiškai užsidaro visas Klaipėdos Švyturio gamybinis depotas, pamažu atleidžiami darbuotojai, kažkiek alaus gamybos liks Utenoje kur pigesnis pragyvenimas ir mažesni kaštai, nes arčiau produkciją transportuoti į Vilnių, Kauną, Panevežį, Šiaulius. Užsidarinėja, ne tik Švyturys. Šiandien Delfi pranešė, kad savo gamybos linijas uždarinėja ir kitas didelis aludaris Šiaulių Gubernija. Kaip pranešime spaudai informuoja „Gubernija“, bendrovė optimizuoja veiklą ir ruošiasi permainoms. Dėl naujos akcizų politikos klasikinio alaus darykla „Gubernija“ pradėjo veiklų optimizavimą ir darbuotojų skaičiaus peržiūrą. Įmonė pripažįsta, kad tam įtakos turėjo ne tik mažėjantys pardavimai, bet ir pastarųjų metų valdžios veiksmai. Dar nespėjus atsigauti po patirtų naujos užstato sistemos išlaidų, jau ruošiamasi ženkliam pardavimų kritimui. Po kovo pirmosios akcizo pakėlimo alus turėtų pabrangti apie 20-40 proc. Jo pardavimai, prognozuojama, kris apie 30 procentų.

Čia jau nebesvarbu ar alkoholio ir farmacijos pramonė paklius į Karbauskio rankas. Viskas vienose rankose yra žymiai efektyviau.

MG Baltic alkoholio prekybos didmenininkai nori nenori turės pradėti tartis. Visgi neatmetu tikimybės, kad Dariui Mockui matant kaip ištisos gamybinės, pramonės šakos pradeda patekti į Ramūno Karbauskio įtakos zoną pats Mockus nuspręs eiti į politiką ir tuo metu prasidės ištisų pramonės šakų dalybos aukščiausiu mastu, Kažką panašaus Lietuva matė prieš du dešimtmečius kai aukščiausi Lietuvos politikai buvo įsijungę į Saturno Dubninko SATO ir Dano Tvarijonavičiaus Lifosos gamyklos konfliktą į kurį buvo pasitelkti ir nusikalstamo pasaulio autoritetai, kaip Daškevičius su Stasiu Bielskiu ir Ariku Pastuškovu. Arikas Pastuškovas taip pat nemažai prasidėjo Pravieniškių kolonijoje dėl tūkstančių perkamų Pakso rinkėjų balsų.

Šilutiškis Jonas.Bielskis yra itin naudingas informacijos šaltinis, žinantis kone apie visus Kaune įvykdytus garsius nusikaltimus. Būtent laviravimas tarp teisėsaugos ir nusikalstamo pasaulio jam padėjo išsaugoti gyvybę. Pagal jo suteiktą informaciją įtarimai jau buvo pareikšti daugiau kaip penkiasdešimčiai Kauno nusikaltėlių.Neseniai dėl J.Bielskio parodymų mėnesį už grotų praleidęs vienas Kauno vagis stebėjosi buvusio nusikaltėlių autoriteto atmintimi.Šis vyriškis buvo suimtas už prieš daugiau kaip dešimt metų įvykdytą automobilio apiplėšimą.„Aš net buvau pamiršęs, kaip grobėme šią mašiną, tačiau paaiškėjo, kad J.Bielskis viską prisimena su visomis smulkmenomis“, – savo draugams guodėsi kaunietis.

Aišku tik viena. Karbauskio ir Dariaus Mockaus galimame konflikte nebus pajungtos nusikalstamo pasaulio torpedos, bet Mockaus įtakoje yra visas Lietuvos Saugumas. Saugumiečiai yra kur kas įtakingesni už banditus. Jie gali pradanginti žmogų, ir jie yra pradanginę galybę žmonių. Tik Saugumiečių paslaugos ir keliais kartais brangesnės, nei banditų. Ramūnas Karbauskis neturi saugumiečių užnugario, nes jis yra doras ūkininkas žemvaldys, ir nežinia kaip jam reikės tvarkytis ateityje, todėl labiausiai tikėtina versija, kad Karbauskis su Mockumi paprasčiausiai susitars.

Ne iš vieno šaltinio girdėjau, kad ir pats Mockus nėra jau toks nepajudinamas. Bet Mockus turi pačios Prezidentūros užnugarį ir buvo Eligijaus Masiulio stogas visomis prasmėmis.

Iš čia peršasi išvada. Visos MG-Baltic gijos veda į pačią Prezidentūrą ir Karbauskis mainais į jo įtakos zonų neliečiamumą ateityje bus spaudžiamas tylėti dėl Eligijaus Masiulio, tylėti dėl korupcinio milijardinio SDG laivo terminalo, tylėti dėl 300 milijonų eurų vertės karinių šarvuočių pirkimo ir apskritai dėl labai daug visko tylėti, ir netrukdyti dirbti. Mano žiniomis yra bandoma skaldyti Skvernelio pasitikėjimą Karbauskiu ir bandoma juos suskaldyti, pateikiant įvairiausius kompromatus.

Saulius Skvernelio populiarumas yra aukštas dėl to, kad jis žino ką pagal susiklosčiusią situaciją kalbėti ir ko geriau nekalbėti. Kol kas tai pasiteisina. Jeigu šiam Valstiečių duetui pavyks iki pavasarįo išlikti vieningu ir nugalėti alkoholio prekybininkų ir farmacijos konglomeratų susivienijimus tuomet Skvernelio-Karbauskio duetas įjungs antrą pavarą, ir užsiims santykių su Rusija, Lenkija, Baltarusija šiltinimu.

Kalbant apie Baltarusiją, nori nenori turės būti dirbama su nusikalstamo pasaulio autoritetu Arūnu Pūkeliu-Šviniumi. Ironiškiausia yra tai, kad visa tai bus daroma per Viktorą Uspaskichą. Uspaskichas sugrįš.

Ironiška, bet Uspaskichas savo laiku reikalus su Baltarusija tvarkė per Švinių, o dabar įvyks rokiruotė, ir Švinius bus pasitelktas santykių su Baltarusija gerinimo link. Kad Šviniaus įtaka tik didės jau parodė faktai. Sulaikius Švinių, iškart stojo Baltarusijos eksportas geležinkeliais per Klaipėdos krovos uostą. Kaip bebūtų Švinius yra vienintelis žmogus galintis Pociūnienei papasakoti, kaip ir kokiomis aplinkybėmis Breste žuvo jos vyras.

Lietuvos Politikai, Liberalai, Konservatoriai, Socialdemokratai tebegyvena pagal bandos instinktą. Ar Valstiečiai neturės kitokio pasirinkimo, kaip taikyti griežtas logines nusikalstamo pasaulio naudojamas taisykles parodys laikas.