JAV nusikalstama operacija "Maldos namai"

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-03-10 15:08:28, skaitė 3385, komentavo 0

JAV nusikalstama operacija

Lietuvos elito gynėjai, JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja jau be jokio vargo okupavo Lietuvą ir jaučiasi čia kaip bet kurioje JAV kolonijoje - šlaistosi girti, kelia muštynes, prievartauja, o jeigu jau užsigeidžia ypatingo, "aukštesnės rasės" verto malonumo, nusikabina kur nors prie Kauno prokuratūros Lietuvos valstybinę vėliavą ir įtikinamai čiabuviams paaiškina, kas čia šeimininkas, žmogus baltas, o kas čia negras.

1945 m. kovo 10 d. šitų Lietuvos "draugų" seneliai Japonijoje elgėsi lygiai taip pat ir dar įtikinamiau - japonai iki pat šiol tiki, kad Hirosimą ir Nagasakį bombardavo TSRS. O štai jankiai tik vertė japonus būti draugiškais "aukštesnės rasės" atvykėliams.

JAV šauniųjų "taikos ir demokratijos" karių įvykdytos operacijos "Maldos namai" (visi išsigimėliai labai mėgsta savo nusikaltimus sakralizuoti ir simbolizuoti- aš nenorėjau, auka pati to norėjo) metu , 1945-03-10, Japonijos sostinėje Tokijuje buvo sudeginti gyvi JAV duomenimis apie 100 000 žmonių, Japonijos - 300 000 žmonių, daugiausiai seniai, moterys , vaikai. Dar pusantro milijono liko be stogo virš galvos. Tie, kuriems pasisekė, pasakojo, kad vanduo Sumide virė, o metalinis tiltas per tą upę, lydėsi ir lašėjo metaliniais lašais į vandenį.

Dabar šitie "draugai" tavo kieme. Susipažink su jų "žygdarbiais". Ypatingai išprotėjusiems rusofobams galima priminti, kad nei Rusija, nei Tarybų Sąjunga, net Vokietijoje, niekada nieko panašaus nėra dariusi...

http://www.sdelanounih.ru/operaciya-molitvennyj-dom-napalmovaya-bombardirovka-tokio-10-marta-1945-goda/