Paveiksliukui sukako vieneri metai

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-04-26 17:32:31, skaitė 3154, komentavo 0

Paveiksliukui sukako vieneri metai

Paveiksliukui sukako vieneri metai.

Prieš metus buvo tikimasi, kad psichiniai ligoniai, kurie kliedi karo su Rusija idėjomis, apsiramins, nurims, atsipeikės, supras, kokia yra pragaištinga Lietuvai ir visoms JAV kolonijoms Rusijos pasienyje yra JAV-NATO gaujos agresijos idėjos perspektyva vietinėms tautoms, kurioms šioje agresijoje prieš Rusiją Vakarų globalistai skyrė aukojamos patrankų mėsos vaidmenį.

Nei velnio. JAV naudingų Idiotų tik padaugėjo, lyg jankiai būtų išradę naudingo idiotizmo virusą ir užkrėtę Lietuvos jaunimą. Belieka tikėtis, kad sveikas protas nepaliks visai Lietuvos...

"Lietuvos (?) užsienio reikalų ministras , buvęs aktyvus neidėjinis komjaunuolis, Linas Linkevičius mušasi į krūtinę, kad stabdys Rusijos agresiją. Landsbergis ir visas megztų berečių bataljonas eina miegoti jau 26 metai su malda "Užpulk mus, Ivanai, bo daugiau niekam mes nereikalingi!". "Patriotai", socdemai, liberalai įvairiausio plauko, propagandistai, žurnalistai, yksperrrdai , "mokslininkai", "istorikai", jau ketvirtis amžiaus turi darbo ir ruošiasi armagedonui, o rusai niekaip negali suprasti , kodėl Lietuvoje tiek daug keistų žmonių atsirado? Paliko 1990 metais lyg ir normalią šalį?... -"