Vakarų "demokratizatoriams, civilizatoriams ir kolonizatoriams

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-05-09 18:01:33, skaitė 3970, komentavo 0

Vakarų

Vakarų "demokratizatorių, civilizatorių, kolonizatorių" įžūli ir tradiciškai liūdnai pasibaigusi patirtis santykiuose su Rusija, kai jai buvo bandoma primesti išsigimusios Europos "vertybes", visada baigdavosi vienodai liūdnai "demokratizatoriams". 

"Kai jums atrodys , kad jūs galutinai nugalėjote rusą, sunaikinote jį, apšmeižėte amžiams, sutrynėte į miltus, - staiga įvyks kai kas neįtikėtino, stulbinančio jums. Rusas ateis pas jus į namus, pavargęs atsisės ant kėdės, padės ant kelių automatą ir pažvelgs jums į akis. Nuo jo dvelks aštrus parako, kraujo, mirties kvapas , tačiau jis bus JŪSŲ namuose.. Ir tada rusas užduos jums klausimą „Kur jėga, brolau?“. Ir būtent tuo metu jūs tūkstantį kartų pasigailėsite, kad jūs rusui nesate brolis, kadangi broliui jis visada atleis, priešui – niekada. Prancūzai tai prisimena, vokiečiai žino... Rusas gyvena teisingumu, o Vakarų biurgeris – melagingais brifingais ir preskonferencijomis. Kol gyvas ruso širdyje teisingumas, rusas pakils iš purvo, miglos, pragaro. Ir su tuo jūs nieko negalėsite padaryti niekada.“

Bismarkas – „Rusai visada ateina savo pinigų. Su rusais reikia žaisti garbingai, arba nežaisti visai. Kai pagal jūsų sudarytas jėzuitiškas sutartis jūsų apgauti rusai ateis savo pinigų, jūsų melagingos sutartys nebus vertos popieriaus, ant kurios jos sudarytos“ .

Nežinomas britų diplomatas-aferistas (visi Vakarų politikai yra niekšai) – „ Rusija niekada nebuvo tokia stipri, kaip jai pačiai to norėjosi, tačiau Rusija niekada nebuvo tokia silpna, kaip to norėjosi niekšams iš Vakarų“. 

„Rusija niekada nepradeda karų – Rusija karus užbaigia Vakarų agresorių sostinėse“

„Visiems Vakarų kanibalams, kurie tiesė savo nagus į Rusiją, Rusija nagus nukirsdavo. Kartu su galva“ (Batyjus, Zigizmundas, Frydrichas, Napoleonas, Hitleris, Saakašvilis, Grybauskaitė...)