Lietuvos širdis ir hoholų integraciją į Lithuanyną

Autorius: Pavelas Iljinas Šaltinis: https://www.facebook.com/photo... 2017-09-08 21:23:00, skaitė 1150, komentavo 1

Lietuvos širdis ir hoholų integraciją į Lithuanyną

Teko man kovo mėnesį pravažioti pro visus Lithujanariumo skyles važiuojant iš Klaipėdos į nuostabų miestą Biržai. Pastaruoju metu (kokioje srityje bepaimk, kuo situacija ten prastesnė - tuo rėksmų daugiau) iš Daukanto aikštės sklenda smarvė apie turizmo infrastruktūros plūtrojimą Lithujanyne. Atkreipkime dėmesį į šitas dvi nuotraukas su žaliais namukais, pasirodo kad tai yra Lithujanarnijos slaptasis objektas, išdėstytas tiesiai šalia kelio "ViaBaltica".

Maža kad man nesuprantama kodėl Lithujanyne visi autobuso stoties tualetai yra mokami, o autobusuose (laisvos, demokratinės bei išsvysčiusios "šalies" turinčios stiprią kariuomenę (lezb. citata)) šikanai užrakinti? Kai aš bandžiau fotografuoti šitą jūsų "turizmo infrastruktūrą", iš autobuso stoties išbėgo valytoja su šluota ir pradėjo mane nuo šio slapto objekto vyti, aiškindama, kad slaptumo sumetimais autobuso stotyje fotografuoti draudžiama.

Nuotraukos su šiknaskyle ir autobusu tai yra Lithujanų širdis - miestas Panevėžys! Bandant į šią geltoną dėžutę šnekėti angliškai, Jūs būsit siunčiami ZVIAZDON paprasta drūta/bruta lithujanų kalba be jokio akcento.

Na ir dabar apžvelgsime hoholų integraciją į lithujanynų ekonomiką.

Tai likusios 3 nuotraukos, darytos batsiuvio kioske prie Klaipėdos vakarų laivų statybos įmonės. Na vat, mielieji mano lithujanai, visi Jūsų 27-erių metų pasiekimai kaip ant delno... Valgykit į sveikatėlę ir lezbijus tebūnie su Jumis!


Tai yra hoholų "integracija" į Lithujanyną.