Vytautas Landsbergis atskleidė, kas ateityje labiausiai vertas būti Lietuvos prezidentu

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/vytaut... 2017-10-25 08:41:39, skaitė 1903, komentavo 2

Vytautas Landsbergis atskleidė, kas ateityje labiausiai vertas būti Lietuvos prezidentu

screen-shot-2017-10-25-at-07-36-47.png

Pirmasis faktinis Lietuvos prezidentas, kurį pažangios politinės Lietuvos jėgos siekia oficialiai įprezidentinti, buvęs Aukščiausiojo Sovieto pirmininkas, konservatorių patriarchas, Laisvės (Auštrevičiaus) premijos nugalėtojas iš antro karto, 150-ies knygų autorius, profesorius Vytautas Landsbergis komercine veikla besiverčiančio valstybinio transliuotojo, LRTHADĖ spalio 24 d. laidoje „Dėmesio centre“ diplomatiškai leido suprasti, kas Lietuvoje ateityje labiausiai vertas būti prezidentu.

Pasak V. Landsbergio, „sovietmečio užkratas yra gilus ir per vieną ar net dvi kartas jo nepavyks atsikratyti“. Tačiau perspektyvos Lietuvai išlieka geros ir ateityje Lietuvos prezidentu būti labiausiai vertas tik vienas kandidatas – tai Gabrielius Landsbergis.

Būtent G. Landsbergis, V. Landsbergio įsitikinimu, yra iš tų žmonių, kuris jau dabar dėl Lietuvos yra palikęs gerai apmokamą darbą ir iš idėjos, už daug mažesnį atlyginimą, negu gaudavo Europos Parlamente, dirba Lietuvos žmonėms Lietuvos Respublikos Seime.

V. Landsbergio teigimu, „prezidentas, kaip ir kunigas, turi būti tam pašauktas“.

Dabartiniai galimi kandidatai į 2019 m. prezidento rinkimus konservatorių partijos įkūrėjo nežavi, pasirinkimas, pasak profesoriaus, nebus didelis.

Tačiau ateityje mūsų šalis jau dabar turi jos vertą kandidatą į Lietuvos lyderius.

Visą įdomų interviu žiūrėkite čia: