Lietuvą pasaulyje garsinančio, tačiau iki nulio susidevėjusio produkto pėdsakais

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/lietuv... 2017-12-06 19:38:00, skaitė 1439, komentavo 0

Lietuvą pasaulyje garsinančio, tačiau iki nulio susidevėjusio produkto pėdsakais

screen-shot-2017-12-06-at-17-36-07.png

Kaip jau buvo skelbta, iki nulio susidėvėjo Lietuvą pasaulyje septyniomis kalbomis reprezentuojantis portalas lietuva.gyvai.eu.

Susidevėjimo aplinkybės kol kas neaiškios.

RPPY – laida apie pinigus ir daugiau apie nieką kitą – bando išsiaiškinti šio liūdnos lemties „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ produkto gyvenimo kelią. Jūsų dėmesiui gruodžio 6 d. šios laidos ištraukos.

Laisvalaikio ir turizmo portalas portalas lietuva.gyvai.eu – laisvalaikio ir turizmo planavimo Lietuvoje įrankis – vienintelis interneto portalas, teikiantis integruotą informaciją apie atvykimą ir keliavimą Lietuvoje: informaciją apie renginius, nakvynę, maitinimą, pramogas, keliavimo galimybes, lokalizaciją žemėlapyje, rezervavimo sistemas ir t.t.

Pasak Lietuvos valdžios, „turistų viliojimo“ portalas lietuva.gyvai.eu yra tapęs „populiariausiais laisvalaikio ir turizmo interneto vartais į Lietuvą“.

Šį portalą sukūrusi bendrovė prisiėmė  įsipareigojimus jį administruoti (nuolat atnaujinti informaciją 7 kalbomis, vykdyti portalo techninę priežiūrą ir kt.) 2008-2009 m. ir 10 metų po 2010 m. (be papildomo mokesčio).

Laida RPPY transliuojama kiekvieną darbo dieną „PressJazz TV“ kanalu.

Susiję:

Lietuvą pasaulyje garsinančio ir turistus viliojančio tinklalapio vertė tapo nulinė – jis susidėvėjo