Galingas S.Lavrovo pasisakymas Miuncheno saugumo konferencijoje 2019-02-17

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-02-19 17:09:44, skaitė 1850, komentavo 4

Galingas S.Lavrovo pasisakymas Miuncheno saugumo konferencijoje 2019-02-17


Rusijos Federacijos Užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas

Galingas S.Lavrovo pasisakymas Miuncheno saugumo konferencijoje 2019-02-17 ir atsakymai į klausimus. Oratorius bendrais bruožais atskleidė ir fašistinio konservatorių-liberalų režimo, JAV 5 kolonos Lietuvoje (kaip ir visose JAV kolonijose Rytų ir Vidurio Europoje) atsiradimo 1990 metais priežastis, tikslus ir paskirtį.

Galingas S.Lavrovo pasisakymas Miuncheno saugumo konferencijoje 2019-02-17 ir atsakymai į klausimus. Oratorius bendrais bruožais atskleidė ir fašistinio konservatorių-liberalų režimo, JAV 5 kolonos Lietuvoje (kaip ir visose JAV kolonijose Rytų ir Vidurio Europoje) atsiradimo 1990 metais priežastis, tikslus ir paskirtį. Dabartinis fašistinių konservatorių-liberalų organizacijų - partijos, jaunimo organizacijų, šaulių sąjungos ir pan. - veikla yra nukreipta reanimuoti nacizmą, paruošti JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujai placdarmą agresijai prieš Rusiją, sunaikinti Lietuvą Vakarų IV Reicho ruošiamame pasauliniame kare prieš Rusiją siekiant pavergti visą pasaulį, paversti Žemę JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos kolonija.

Čiabuviai JAV-UK kolonizatorių pergalės atveju bus išnaikinti, kaip tai anglosaksų piratai padarė su Š.Amerikos indėnais, Australijos aborigenais, Polinezijos čiabuviais ir visais, kur įžengė kruvinas anglosaksų batas.

Baisiausiai atrodo absurdo niekšybės triumfas tokiuose renginiuose, kuris vėliau atsispindi net tolimiausiuose Vakarų Mordoro kampeliuose, kokio nors jaunojo konservatoriaus, jaunojo liberalo, šaulio, fašisto intelekto nesužalotame veide, besmegenėje propagandos ištuštintoje galvoje. Vakarų propagandonai su teisuolio įžūlumu užduoda klausimus S.Lavrovui ir klausimuose plika akimi matosi Vakarų propagandos mėgstami nuomonės formavimop metodai, pvz., priežastį sukeisti vietomis su pasekme ir pasekmę vadinti priežastimi, teisėtus veiksmus, pvz, Krymo referendumą, vadinti teisės pažeidimu, o tarptautinį Vakarų nusikaltimą, pvz. Maidano, valstybinio perversmo Ukrainoje organizavimą, vadinti "liaudies" revoliucija, o Rytų Ukrainos dėsningą, teisėtą, natūralią reakciją į Vakarų nusikaltimą -perversmą Kijeve, vadinti Rusijos agresija, nusikaltimu.

Ir, kaip tai jau įprasta JAV vergams, tai daroma be jokių įrodymų, įžūliai - patys Vakarai padaro nusikaltimą, sugalvoją melą, jį platina ir tuo pačiu metu savo nusikaltimus verčia nusikaltimo aukoms. Ir tai tapo kasdiene praktika Lietuvos Seime, politikoje, valstybės tarnyboje, teismuose, teisėsaugoje ir ypatingai Lietuvos valatkodelfinėje žiniasklaidoje. O socialiniuose tinkluose, kur išsigimėliai konservatorių jorkšyriniai šunys gali išsaugoti kol kas anonimiškumą, tikėdamiesi išvengti atsakomybės už savo nusikaltimus, jie savo iškrypimams duoda neribotą laisvę. Visi karo nusikaltėliai tikėjosi išvengti bausmės. Lietuvos informacinio karo nusikaltėliai irgi tikisi riebiai gyventi iki pat savo šuniško gyvenimo pabaigos.

Nesitikėkite, Teisingumas anksčiau ar vėliau pas juos ateis. Visi padorūs ir garbingi žmonės šiandien privalo kovoti su JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos agresija prieš Rusiją, Vakarų kryžiuočių Reicho dar vienu žygiu drang nach Osten - tai visų JAV-UK kolonijų gyventojų gyvybės ir mirties klausimas. Visi turi remti Rusiją šioje kovoje - Rusija, kaip ir nacistinės Europos II Pasauliniame kare atveju, yra paskutinis forpostas Žemės kovoje už laisvę nuo Vakarų kolonizatorių vergovės. Leisi Rusijai pralaimėti šioje nelygioje kovoje, pralaimės visi. Vakarų konkistadorai nežino, kas yra garbė, sąžinė, orumas, gailestis, žmoniškumas.

https://vk.com/video463585649_456239044?list=becb33a96717dc1a27