Lavonvalgiai

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-03-29 20:21:45, skaitė 1396, komentavo 0

Lavonvalgiai

Tragedija Kemerove padoriam žmogui pirmiausia nelaimė, netekties skausmas, sielvartas. Tačiau JAV karo nusikaltėlių gaujos fanams tokios tragedijos yra tik dar viena proga atidirbti Vašingtono sidabrinius ir dar viena galimybė kurti baimės, neapykantos, nestabilumo atmosferą Rusijoje.

Rusai šiuos JAV dolerių patriotus vadina "trupoedy" , kas išvertus iš rusų kalbos reiškia "mintantys lavoniena". Šie dažnai respektabiliai atrodantys degradai, emocingai ir rišliai kalbantys gyvi numirėliai , dar nesant jokių tyrimo rezultatų ir išvadų, organizuotai skleidė dezinformaciją, kūrė melagingas naujienas tam, kad ir taip sielvarto sugniuždytus žmones dar labiau įskaudintų, dar labiau palaužtų. Šie lavonvalgiai po apsimestinių užuojautų nelaimės aukoms tuščia retorika įkyriai kartojo visų JAV vergų mantrą - kalta Rusijos valdžia, kaltas V.Putinas , Rusija - blogis. Visi lavovalgiai šiandien choru tai kartojo visame rusofobijos užnuodytame pasaulyje. Jeigu šiandien skaitėte Lietuvos medija, tikriausiai pastebėjote valatkodelfinės propagandos liejamas krokodilo ašaras ir neslepiamą konservatorių-liberalų-nacistų piktdžiugą, tokią jau tapusią nuobodžiai kasdieniška visame neoliberalizmo zooparko gyvūnų tarpe, kai kokia nors nelaimė įvyksta Rusijoje.

Pačioje Rusijoje garbingi žmonės surinko šių lavonvalgių portretų, postų, videoblogų, komentarų kolekciją ir paviešino šiuos gyvūnus. Gavosi pakankamai išraiškingas 21 amžiaus mizantropo, liberalo, "kovotojo" už žmogaus teises būti JAV-UK kolonizatorių vergais, paveikslas. Skirtumas tik tas, kad Rusijoje šie moraliniai išsigimėliai neturi jokio palaikymo, populiarumo, o Lietuvoje ši mikroskopiškai maža, nykstanti tapinoidų, megztų berečių rūšis yra užgrobusi valdžią ir bando visą lietuvių tautą užkrėsti rusofobijos, tautinės neapykantos ir nesantaikos proamerikietišku virusu, nepaisydami, kad šis virusas yra mirtinai pavojingas jiems patiems, landsberginiams tapinoidams.

Informatyvus, puikiai iliustruotas straipsnis, kaip kuriama "spalvota" revoliucija pagal JAV-UK melo technologijas proamerikietiškų vergų rankomis. Verta peržiūrėti, kad įgyti imunitetą tapinoidiniam-valatkodelfiniam melui, kuriuo vis daugiau kasdien gamina Lietuvos melo propagandos mašina, kompradorinis elitas-JAV 5 kolona.

Трупоеды: кто сеял панику и распространял фейки о Кемерово в соцсетях