TSRS Aukščiausios tarybos liaudies deputatė Saži Umalatova ir Lietuvos Seimo narė konservatorė A.Bilotaitė. Pajusk skirtumą

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-04-05 18:20:17, skaitė 2073, komentavo 6

TSRS Aukščiausios tarybos liaudies deputatė Saži Umalatova ir Lietuvos Seimo narė konservatorė A.Bilotaitė. Pajusk skirtumą


TSRS deputatė Saži Umalatova - dirbo suvirintoja


LR deputatė Agnė Bilotaitė - dirbo kekše

TSRS Aukščiausios tarybos liaudies deputatė Saži Umalatova ir Lietuvos Seimo narė konservatorė A.Bilotaitė. Pajusk skirtumą.

Jeigu kas jau spėjo užmiršti, tai Tarybų Sąjungoje, kaip ir Tarybų Lietuvoje, visi deputatai turėjo dirbti savo tiesioginį darbą, visi deputatai buvo darbo žmonės ir į AT sesijas tik trumpam susirinkdavo. Lietuvoje visi žmonės, kuriems atstovaudavo šie darbo žmonių deputatai, turėjo darbą, nemokamą būstą, nemokamą švietimą, sveikatos apsaugą, dosnų socialinių garantijų paketą, socialinį teisingumą ir beribes galimybes, o pati Lietuva buvo galinga pramoninė, mokslinė, jūrinė, atominės energetikos, aukštos kultūros, išvystyto žemės ūkio valstybė, neturėjo nei vieno rublio skolos, Lietuvoje gyveno 3,7 mln. žmonių.

"Laisvoje" ir "nepriklausomoje" Lietuvoje konservatoriai/liberalai/socdemai "dirba" deputatais laisvu nuo pramogų (lenktynių kur nors Afrikoje ar šėliojimų naktiniame klube) ir savo nešvaraus verslo tvarkymo, prekybos valstybės interesais reikalų, metu. Todėl Lietuvoje tik per ketvirtį amžiaus dingo be pėdsakų tarybų valdžios palikti jūrų laivynas, atominė energetika, žemės ūkis merdi, pramonės įmonės bankrutavo, buvo dešiniųjų išvogtos ir sunaikintos, šalis praskolinta Vakarų kolonizatorių bankams, Lietuvoje mokslas ir sveikatos apsauga yra mokami, būsto paskola paverčia žmones bankų vergais visam gyvenimui, būtiniausių prekių ir paslaugų kainos viršija Vakarų Europos kainas, o darbo užmokestis, socialinės pašalpos yra mažiausios Europoje, Lietuvoje didžiausias skurdo, alkoholizmo, savižudybių lygis, Lietuvoje liko gyventi tik 2,5 mln žmonių, kurių dauguma neįgalūs ir negali išvykti į ekonominės migracijos vergiją.

Atrodytų, abi deputatės, abi moterys, tačiau skirtumai jų veiklos stulbinančiai iškalbingi... Kapitalizmas yra nusikaltimas žmoniškumui, konservatoriai/liberalai ne už grotų - tai nusikaltėliai laisvėje.