Eduardas Hodos: Anatolijus Šarijus – brangus žydų projektas (Šarijus šarina ne ant šaro)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-05-24 10:01:57, skaitė 1000, komentavo 0

Eduardas Hodos: Anatolijus Šarijus – brangus žydų projektas (Šarijus šarina ne ant šaro)

Vaizdo įrašo pradžioje Eduardas Hodos kalba apie dažniausiai sutinkamas savo video komentarų temas. Dažnai jų tematika liečia Anatolijaus Šarijaus asmenybę. O štai Šarijų jo prenumeratoriai dažnai klausia dėl pajamų šaltinio jo puikiam gyvenimui Europoje ir jis visuomet apsukriai išsisuka nuo tiesaus atsakymo nuo klausimo. Jo žodžiais „individualiai užsidirba pragyvenimui“.

Eduardas Hodos pasakoja apie Šarijaus pajamų šaltinį analizuodamas jo veiklą internete. Toliau Hodos rekomenduoja Šarijui pakomentuoti šiuos įvykius: 1. Apdovanojimą 95-Abramovičiaus Etušo generolo vardu. 2. Cinišką ir antiliaudinę laikraščio „Gordon“ („Ukrainos žydų organizacijos išreiškė susirūpinimą antisemitinių incidentų augimu“. 3. Fašistinę laikraščio „Ukrainos tiesa“ („Izraelis 2.0“). 4. Rasistinius rabino pasisakymus negrų atžvilgiu. 5. Nutylėjimą nužudymo 59 palestiniečių Izraelio kareivių fone visuotinio nušvietimo kvailų rašinių Ukrainos konsulo uždarame socialinių tinklų puslapyje. „Šarijus šarina ne ant šaro“. Eduardo Hodos kreipimasis į šarijmyžnikus. Švirką škvarina šabesgojus... „Ширку шкварит шабесгой Шестерит под шконкой шмару Шаромыжит шелухой. Шарий шарит, не на шару!“ (kalinių žargonas, nesiverčia).

Nuorodos:

Д. Гордона. "Еврейские организации Украины выразили глубокую озабоченность ростом антисемитских инцидентов." http://gordonua.com/news/society/evre...
Украинская правда от 13.05.18. "Израиль 2.0" https://www.pravda.com.ua/rus/article...
"Вызываю огонь на себя!" Обращение к русскому генералу Л. Ивашову. https://youtu.be/D-ImpnM35TY
"Всем каюк! Господи, уйми Израиль!" Выпуск 23 видео альманаха Эдуарда Ходоса от 15.05.2018 https://youtu.be/hYfYrvf8PV8
Часть 12.1 "Матильда и Стена - еврейская рулетка России" Откровения Эдуарда Ходоса https://youtu.be/-bdA25_RSJY