"MG Baltic" spektaklio tikslas - nukreipti visuomenės dėmesį nuo vykdomo lietuvių tautos genocido

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-09 16:01:17, skaitė 825, komentavo 1

Broliai lietuviai, kokie mes kvaili, kad dvi savaites graužiame mums pametėtą „MG Boltic“ kaulą, o nematome, kad iš mūsų valstybės padarė didžiausią pasaulyje karinį poligoną? Kad naikinamos pensijos? Kad šeimos teisę Lietuvoje sugriovė ES homoseksualistai?

Apgins per 3 paras? Kai per 3 paras D.Drybauskaitę nuolatos „puolantis rusas“ bus prie Berlyno“?

Prieš 29 metus su Kauno ekologinio klubo „Atgajos” organizuotu „Antikariniu žygiu“ protestavome prie visų TSRS kariuomenės poligonų, rengėme prie jų mitingus, buvome įsiveržę į Zoknių aerodromą, aiškinome žmonėms, kokią žalą šie poligonai daro mūsų šalies ekologijai, rizikavome savo ir savo vaikų gyvybe.

O ką, po 29 metų neliko žalos, neliko ekologijos, gal NATO ir jai prijaučiančių šalių lėktuvai, tankai ir laivai neteršia Lietuvos? Gal tai taikos balandžiai, stirnos ir delfinai, skraidantys, plaukiantys ir bėgiojantys po mūsų brangią Tėvynę?

Prieš 29 metus niekas nekeldavo čia tokio masto karinės bakchanalijos ir valpurgijos, o mes protestavome, su mažais vaikais veržėmės į aerodromą, vijome militaristus lauk, mes žinojome, kad tai svetima kariuomenė, o svetima kariuomenė dar nei vieno pasaulyje neišvadavo, o maitinti ją reikia, nes tie „vaduotojai“ ir „gynėjai“, iš tiesų, ir yra tikrieji okupantai.

Batch%2BPict17100001.jpg

Kol mes graužiame MG Baltic mums numestą kaulą, iš Lietuvos vejama tradicinė lietuviška šeima, valstybės pamatas

Lietuva kapituliavo prieš homoseksualizmą, atidavė savo vaikus iškrypėliams, atidavė savo ateitį. Lenkija neatidavė, Lenkija sudėjo saugiklius, kad ES teisė neveiktų Lenkijos šeimų. O pas mus neatsirado valstybės vadovų, neatsirado teisininkų, kurie išmano tarptautinę teisę, kurie yra Lietuvos patriotai, kuriems skauda dėl naikinamos Lietuvos. Dabar jiems visiems nepatogu, jie dabar visi prastai kvepia, todėl mums numetė „MG Baltic“ kaulą, o mes, kvailiai, jį dvi savaites graužiame.

O Lenkija nekvepia, Lenkijos valdžia pasakė: „Gėjai, nesidžiaukit, Lenkija išlieka su natūralia vyro ir moters santuoka“.

Iš mūsų atima pensijas, o mes vis graužiame „MG Baltic“ kaulą

Nuo kada ES centrinio banko filialas tapo Lietuvos Prezidentu, Seimu, Premjeru, kad mums aiškintų ar lietuviui reikės išeiti į pensiją po mirties, aname pasaulyje, ar dar lietuvis turi teisę kelis metus pagyventi nedirbdamas, pamatyti prieš mirtį, kaip skleidžiasi pumpurai, kaip atskrenda paukščiai, kaip krykštauja anūkai!? O gal nebeturi, nes taip nustatė gerai Briuselio nupenėtas banko paršas, kuris gyvena kitose, ne mūsų moralės dimensijų orbitose?

Kokie ten privatūs fondai, kokios pakopos, kai palūkanos neigiamos, reikia gi, pagaliau, įjungti smegenis, jei jos yra! O kiek per gyvenimą įvyksta pinigų reformų ir pinigai išmetami į šiukšlių dėžę? Senoliai atsimena bent kokių 10 tokių reformų, o po kiekvienos žmonės likdavo apvogti, arba išvis su nuogais užpakaliais. Juk visa tai banko tekį šeriančių jo šeimininkų sumanymas, kad apvogti jų jau ne kartą apvogtą Lietuvos visuomenę! Tik valstybė yra pensijų garantas, todėl ir buvo sugalvotas pensijų solidarumo principas dar Otto fon Bismarko laikais, kad žmonės senatvėje neliktų be duonos kasnio.

Kokia trumpa mūsų atmintis ir kokios tuščios mūsų galvos! Tokiems niekas nepadės! O šį „MG Baltic“ spektaklį, kurio finale išvysime tradicinį „Happy end“, jie suruošė mums, kad apvogti, okupuoti ir išpederastinti mus visus. Atsitokėkime pagaliau!

Autoriaus nuotraukos. 1989 metai, antikarinio "Atgajos" žygio metu.