Donaldas Trampas: mes nenorime, kad tai, kas įvyko su imigracija Europoje, irgi įvyktų su mumis

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-19 18:55:18, skaitė 681, komentavo 0

Donaldas Trampas: mes nenorime, kad tai, kas įvyko su imigracija Europoje, irgi įvyktų su mumis

https://3.bp.blogspot.com/-saui7Aqjgjw/Wyf_0ukXDGI/AAAAAAAAKQE/__cv0Y8Qy3sAAkmWvECtWhGZNrpg44x8gCLcBGAs/s1600/trump-merkelweb.jpg

Šiuos žodžius JAV prezidentas Donaldas Trampas parašė savo Twitter: 

"We don’t want what is happening with immigration in Europe to happen with us!"

Kitame Twitter pranešime jis rašo

"The people of Germany are turning against their leadership as migration is rocking the already tenuous Berlin coalition. Crime in Germany is way up. Big mistake made all over Europe in allowing millions of people in who have so strongly and violently changed their culture!“

Vokietijos tauta atsisuka prieš savo vadovybę, nes migracija destabilizuoja ir taip silpną Berlyno koaliciją. Nusikalstamumas Vokietijoje žymiai aukštesnis. Didelė klaida, padaryta visoje Europoje, - leisti milijonams žmonių tai stipriai ir aršiai pakeisti savi kultūrą!

Trampo žodžius cituoja globalistinis die Welt. Centrinės Vokietijos ir ES MIP praktiškai visa tokia. Ji kartu su globalistiniais bankais, koncernais, su Sorošo-Rotšildų grupe. Joms neįdomi Europos tautų ateitis. Europa jiems vieta, į kurią jie planuoja perkelti arabų ir Afrikos jaunimą, kad namuose „nesišakotų“, kai šie ponai ten plėšikaus.

O kodėl gi neišvarius Afrikos ir arabų jaunimą iš namų. Jaunimas - pati revoliucingiausia kiekvienos tautos dalis. Kai jaunimo neliks, tuomet sorošai su rotšildais galės nekliudomai plėšikauti afrikiečių ir arabų žemėse, kasti deimantus, uraną, nikelį, varį, siurbti naftą, dujas ir t.t. Turtai gi nesuskaičiuojami, o žmonės su nuogais užpakaliais. Jie būtinai sukils. Todėl juos reikia ginti į Europą, dar uždirbti iš žmonių kontrabandos, juos pasodinti ant sprando melžiamiems europiečiams.

Aš manau, kad ir lietuvius išginė planingai, o Lietuvoje įkūrė milžinišką karinį poligoną. Rusijoje - daugybė žemės turtų, penkta dalis planetos sausumos. Negali nustigti rotšildai su sorošais, gal dar kas Rusijoje liko nepavogto, kas jų dar nepavogta iš rusų tautos?

4723946.jpg

Aš nesileisiu į Horsto Seehoferio (KSS pirmininko) ir Angelos Merkel (KDS pirmininkės) suorganizuoto politinio cirko spektaklio aptarimą, apie kurį šiomis dienomis rašo visa Vokietijos ir pasaulio spauda ir pergyvena dėl globalistinė koalicijos (KDS/KSS), senai pardavusios vokiečių tautą ir jos interesus. Aš manau, kad visa tai skirta vokiečių ir kitų europiečių kvailinimui, vokiečių elektorato kvailinimui prieš vietinius savivaldybių rinkimus Bavarijoje ir kitose žemėse. Šie du globalistams dešimtmečius tarnaujantys pajacai gerai žino savo roles.

JAV portalas Zerohedge ironizuoja, kad dėl Merkel ir Zeehoferio konflikto bus paskirtas etatinis kaltininkas – Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.